Scudo Sports

yolcuyum yolcusun yolcuyuz • yeni bisikletim xrs 030 tiagra

ali sezgin

Üye
Tepki
98
Bisiklet
Salcano
Herkese selam arkadaşlar,
Daha önce katlanır tilt 7 vardı. Arızasından dolayı iade ettim. ( bu arada firmaya tekrar teşekkür ederim. ) Ne alsam ne yapsam derken İhsan kardeşiminde gazlamasıyla yol bisikleti almaya karar verdim. Tilt 7 den iade gelen 1000 tl vardı. Dedik 200-300 üstüne koyalım orta halli bişi alalım. Sonra 1200 veren 1400 verir, ee o zman buda güzelmiş hem daha kaliteli malzeme o zman bu mu olsa ,1600 veriyoruz ama o zman şu nasıl? etti 1900-2000 ler :)). Sonra pazarlık ederiz al takke ver külah derken salcano xrs030 tiagra da karar verdik. Tabi bu arada 2000 lerde gezerken o zman 2. el apex falan mı baksak diyede düşünmedik değil :) Bayii ile pazarlık ettik 1800 tl peşine anlaştık. Alanya'da bayii seçeneği fazla olmadığından daha fazla düşüremedik. Bisikleti almadan önce kadro boyu için (link) sitesinden yardım aldık. Boy: 1.74 cm. Kadyo boyu içince 51 cm de karar verdik. Katlanır bisikletten sonra alışmak lazım yol bisikletine. Zamanla alışırım diye düşünüyorum. Yol bisikletleri hatta bisiklet hakında pek bilgim olmadığı için bu aşamada bana çok yardımı olan İhsan Gencer kardeşime de çok teşekkür ederim. Fotoğrafları sizlerinde beğenisine sunuyorum.
Bu arada bisikleti kurulumunu yapan teknisyen de gidon sargısının içine etti. Sallapati yapmış sargıyı. Bugün yeniden saracağız.
Pedal olarak Wellgo PD R096B Pedal SPD SL taktık. Yakın bir zamanda da ayakabıya bakacağız.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
brothers
(link)

Scudo
@ali sezgin

ali bey güle güle kullan, doğru seçim oldu. geriye ergonomik ayarlar kaldı zamanla yapıcaz onları da

• Beğen
Tepkiler: ali sezgin
bütçe aşılmadan bisiklet alınmıyor..hayırlı olsun..

• Beğen
Hayırlı olsun çok yırtıcı bir duruşu var maşallah . İyi günlerde kullanmanız dileği ile =)

Maşallah diyeyim aman nazar değmesin çok güzel hayırlı olsun, İyi günlerde pedallamanızı dilerim

• Beğen
Bende 2 ay önce aldım ama benimkinin selesi beyaz renkli ve modeli farklı.gidon sargısı saramamışlar siz de sarabilirdiniz videolardan bakarak yinede Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim :)

• Beğen
hayırlı olsun. oldukça uygun bir fiyata almışsınız sizde. kazasız ve keyifli sürüşler dilerim, bol pedallar :)

• Beğen
Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

• Beğen
Hayırlı olsun. Bu lastikler standart olarak mı geliyor, yoksa ayrıca mı satın aldınız?

Hayırlı olsun. :)

• Beğen
@Erdal YILMAZ

Teşekkür ederim. Bisikletin üzerinde standart olark geliyor.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler olsun . Gerçekten o gidon bandı nedir. Bisikletle alakası olmayan insanlar bile daha iyi sarar...

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanının. Kazasız belasız keyifli sürüşler.

• Beğen
@Hasan SAYLIK

hiç sorma :) Dün akşam üzeri ofisde ihsan kardeşimle beraber yeniden sardık. Lastikli keçe koyduk üst bölüme. Üstüne yeniden sardık. Dolgulu olunca daha iyi bir tutuş oldu. Şimdilik idare eder. Sonra düzgün kaliteli bir sargı bezi alıp yeniden saracağız.

Bunlar ilgili bir kaç video izledikten sonra gerisi kolay sadece hizaya dikkat etmelisiniz yani aralıklar eşit olmalı, sararken birazda bandı esnetmelisiniz. En zor kısımsa vites kollarının olduğu yer orada iki kez sarım yapacaksınız sonra yukarıdan devam edersiniz.

hayırlı olsun güle güle kullanın
bana beyaz sargı çok alakasız geldi, bisikletle uyum bende sağlamadı ama sizi bilemem tabi

• Beğen
Hayırlı olsun gidon bandını siyah yaparsanız daha karizma durur ve daha az kirlenir :)

• Beğen
Geri