ali sezgin
Üye
- Tepki
- 98
- Bisiklet
- Salcano
Herkese selam arkadaşlar,
Daha önce katlanır tilt 7 vardı. Arızasından dolayı iade ettim. ( bu arada firmaya tekrar teşekkür ederim. ) Ne alsam ne yapsam derken İhsan kardeşiminde gazlamasıyla yol bisikleti almaya karar verdim. Tilt 7 den iade gelen 1000 tl vardı. Dedik 200-300 üstüne koyalım orta halli bişi alalım. Sonra 1200 veren 1400 verir, ee o zman buda güzelmiş hem daha kaliteli malzeme o zman bu mu olsa ,1600 veriyoruz ama o zman şu nasıl? etti 1900-2000 ler
). Sonra pazarlık ederiz al takke ver külah derken salcano xrs030 tiagra da karar verdik. Tabi bu arada 2000 lerde gezerken o zman 2. el apex falan mı baksak diyede düşünmedik değil
Bayii ile pazarlık ettik 1800 tl peşine anlaştık. Alanya'da bayii seçeneği fazla olmadığından daha fazla düşüremedik. Bisikleti almadan önce kadro boyu için (link) sitesinden yardım aldık. Boy: 1.74 cm. Kadyo boyu içince 51 cm de karar verdik. Katlanır bisikletten sonra alışmak lazım yol bisikletine. Zamanla alışırım diye düşünüyorum. Yol bisikletleri hatta bisiklet hakında pek bilgim olmadığı için bu aşamada bana çok yardımı olan İhsan Gencer kardeşime de çok teşekkür ederim. Fotoğrafları sizlerinde beğenisine sunuyorum.
Bu arada bisikleti kurulumunu yapan teknisyen de gidon sargısının içine etti. Sallapati yapmış sargıyı. Bugün yeniden saracağız.
Pedal olarak Wellgo PD R096B Pedal SPD SL taktık. Yakın bir zamanda da ayakabıya bakacağız.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
brothers
(link)
Daha önce katlanır tilt 7 vardı. Arızasından dolayı iade ettim. ( bu arada firmaya tekrar teşekkür ederim. ) Ne alsam ne yapsam derken İhsan kardeşiminde gazlamasıyla yol bisikleti almaya karar verdim. Tilt 7 den iade gelen 1000 tl vardı. Dedik 200-300 üstüne koyalım orta halli bişi alalım. Sonra 1200 veren 1400 verir, ee o zman buda güzelmiş hem daha kaliteli malzeme o zman bu mu olsa ,1600 veriyoruz ama o zman şu nasıl? etti 1900-2000 ler
Bu arada bisikleti kurulumunu yapan teknisyen de gidon sargısının içine etti. Sallapati yapmış sargıyı. Bugün yeniden saracağız.
Pedal olarak Wellgo PD R096B Pedal SPD SL taktık. Yakın bir zamanda da ayakabıya bakacağız.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)