Scudo Sports

yolcudur abbas öpsen durmaz

@hüseyingürgah

Çok teşekkür ederim. Kafamı meşgul eden önemli bir sorundu. Oturma pozisyonu değiştiği için olup olamayacağı konusu muammaydı bende de. O kadar para verdikten sonra çöpe de atılmaz. Demek ki tayt giyinmeye başlayacağız :)

Scudo
@BurakMehmet
Hayırdır kimi gömdünüz? ???

• Hahaha
Tepkiler: Devenez ce que
@BurakMehmet yalnız o alanda birkaç tane çok fena saldırıya hazır köpek vardı dikkat et.... beyaz renkli kurt kırması

@dryakup23
Biz anlaşıyoruz abi. insanlar bana kızıyor köpek konusunda belki haklılar ama bende eminim ki köpekler bana birşey yapmaz. şimdiye kadar hiç bir sürüşte de yapmadılar.

@BurakMehmet dün parkın birinde 4-5 tane yatıp yuvarlanan köpeği görünce indim usul usul yürümeye başladım dedim hani yürüyünce genelde sakin karşılıyorlar falan yatanlardan biri kalkıp bidiğin direk uçarak ağzından salyalar aka aka nasıl havlıyor direk ısırma modunda neyse araya bisikleti alıp hoşt moşt olum sakin ol tamam bak geri gidiyorum dedim anlamıyor hayvan ... arkamda iki tane liseli çocuk vardı onlar direk taban yapınca grubun diğer üyeleride coştu karşımda 3 tane direk arada bisiklet olmasa ısıracaklar yavas yavas g... g.. geri geri yürüdüm bisiklete binip vın........ sen nasıl anlaşıyosun sırrrını verirsen mutlu olurum

• Hahaha
Tepkiler: Devenez ce que
@dryakup23 dostum şu hayvanların doğal alanlarına girince tehdit algılıyorlar gibi , sağı solu belli olmuyor ne yazık ki :(

@dryakup23
soldaki iki ayaklı büyük kızım,ortadaki küçük kızım,en sağdaki ortanca oğlum.. senelerdir böyledir evim... Önceki arkadaş 18 yaşında öldü. hep beraber yaşadım onlarla. Patiliköy besleme organizasyonlarına falan katılıyorum. Oyüzden sanırım anlaşabiliyoruz onlarla.. Ve işin gerçeği ben korku hissettirmediğim için onlara onlarda üstüme gelmiyor....
c81047a2-2411-4f57-8ba8-b8f31e74e547.jpg

Köpeklerden hiç korkmam, galiba bunu anlıyorlar ve ona göre hareket ediyorlar.
Ne yapabilirsiniz? Köpeklere yaklaştığınızda "kuçu, kuçu" ve ya çeşitli şekillerde onlardan korkmadığınızı, hatta sevdiğinizi hissettirecek davranışlar yaparsanız sonuç alacaksınızdır.

@dryakup23
Size doğru saldırıyorlarsa,yavaşlayın,daha da geliyorlarsa durun..Hiç kıpırdamadan öyle durun..Kavgaya hazır bir şekilde bekleyin..Onlar anlarlar ve geri çekilirler.. :)
Bu arada isterseniz bağırabilirsiniz de..
Tabi bu dediğim sokak köpekleri için geçerli..
Sakın kaçmayın,arkanızı dönmeyin..

@Triban kaçmadım ama arkamı döndüm... haklısınız arkamı dönünce daha bir agresifleştiler... @Ahmet TOPAL içerdeki adrenalini otonom sinir sistemini nasıl kontrol edecez hocam:)

@Behram Belek güle güle kullanın..... pedallar kilit değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL

@Behram Belek güle güle kullanın..... pedallar kilit değil mi?
[/QUOTE]

Valla şu anda üzerinde gelen pedallarla kullanmaya başladım ama kilitli pedala hızla geçmeyi planlıyorum. Sanırım bu hafta sonu kilitli pedalları ve ayakkabılarını almış olurum.

@Behram Belek

Valla şu anda üzerinde gelen pedallarla kullanmaya başladım ama kilitli pedala hızla geçmeyi planlıyorum. Sanırım bu hafta sonu kilitli pedalları ve ayakkabılarını almış olurum.
[/QUOTE]
bir sonraki aşamada imkan olursa jant değiştirin.. ben Türkiyede bi cavalieri en fazla modifiye eden adam olabilirim. takıldığınız yerlerde çekinmeyin lütfen .

• Beğen
Tepkiler: Vahap Demir
@BurakMehmet peki kilit pedal ve ayakkabıda nokta atışı önerin nedir?

@BurakMehmet
bir sonraki aşamada imkan olursa jant değiştirin.. ben Türkiyede bi cavalieri en fazla modifiye eden adam olabilirim. takıldığınız yerlerde çekinmeyin lütfen .
[/QUOTE]
Teşekkürler. Genelde modifikasyondan uzağım ama kendini zorlayan modifikasyonları da yapıyorum. Mutlaka danışacağım.

@mariokaldato
Valla camia sana da bunu yapıyorsa bizi kolayına linç eder abicim. Ben de bundan sonra muhtar adayı gibi gezerim :D :D

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
@dryakup23
Birkaç sefer saldırı atlatırsanız,sinir sisteminiz filan alışır..Bisiklet sürecekseniz,bu köpek saldırısını kendi başınıza atlatmak zorundasınız..

@Mab1K ciddi olamazsın :) abi 94 maksimum hız ilk kez gördüm köpek diyip geçmemek lazım ... antremanları köpeklerin olduğu yerlerdemi yapsak ne yapsak:harika:

Geri