Scudo Sports

Yola gelmek isteyen bir genç

@mirzaberk
Haklısın dostum ama 052 nin mavi rengide çok güzel duruyor :) ben aradaki farkın 250 lirasını renk için bile veririm ;)

• Beğen
Tepkiler: Kerem Ozan Ay
Scudo
@caesar renk tabii ki ayrı bir zevk mesela kırmızı olsa bende gözüm kapalı 200 - 300 tl farkı veririm seve seve :D:D

• Beğen
Tepkiler: caesar
(link)

Bu da ayrı güzelmiş :)

Şu da :) (link)

• Beğen
Tepkiler: mirzaberk
@7haiku bununla ilgili youtube'da video izlemiştim adam düz yolda 90 yokuş aşağı 124 km hıza ulaşıyordu montegrappa ile :D

@mirzaberk Gerek yok o halde :)

Yol bisikletinden anladığımdan değil de, konuyu okuyunca taradım biraz, fiyatı da uygun gibiydi..Kullanan varsa fikir verir sanırım.

• Beğen
@mirzaberk Başımı döndürdü :) Hız bir tarafa, kamyon arkasına takılarak deli cesâretinde bulunmuş.

• Beğen
@7haiku Aynen. Dengesini bir keybetse Allah korusun zor toparlarlar onu o yoldan :(

Denge kaybı, bisikletlinin kamyonun arkasında ilerlerken yolu görememesi, kamyonun âni fren yapma ihtimâli... Sonuçta iki teker, kafada da bir başlık(kask). Bisiklet üzerinde çıplak sayılırız. :)

İkinci elde cillop bisikletler var.

Giant Tcr 105 setli, Cube peloton 105 setli, cannondale caad8, specializ allez 105 setli...

Bunların hepsi 3-4.000 aralığında sahibinden.Com'da

105'li carbon bir giant tadından yenmez...

• Beğen
Forumumuzun yarısı ağlıyor şu an; aramıza katılmış oldun :D

İşin şakası, konuyu tâkip edebilirsin. 35 liralık bisiklet olsa da, forumdan deneyimli arkadaşlar kadrosunun dışında diğer özelliklerinin, özellikle de kullanılan jantın iyi olmadığını belirtiyorlar.

• Beğen
Geri