Scudo Sports

yol/yarış tavsiye 2500tl max

Scudo
Tek bir model olarak asla düşünme.Çünkü onun uygun boyu falan kalmamış oluyor ellerinde iş uzuyor.Caad8 ve allez'i dükkanlara gidip sana uygun boyu varsa deneyerek hangisini beğeniyorsan almanı tavsiye ederim.Alternatif olarak corratec dolomiti ve scott un s30-s40 larıda var.

Bence bianchi ultegra al gitsin... Görüntüsü sağlam ve dayanıklı izlenimi veriyor, bianchi'nin de yadsınamaz bir yarış tecrübesi var... Gerçi ben parama kıyıp alamıyorum...
Gene de bana göre biraz pahalı,
yabancı ürünlerde de, bayii karı, vergi filan üstüne çok biniyor... Sanirim geçen senenin bianchi'leri hem ucuz hemde yine sağlam... Gene bu seneki daha üstün...
Benim gibi amatörler için, 105 set sınır, belki üstüne ultegraya çıkılabilinir...

• Beğen
Tepkiler: tolga meriç
bütçenize biraz daha ekletip daha kalıtelı bişiler almalısınız

Cyclosport dergisine gore BTWIN facet 3 .
999 € kadro karbon ve 2,3 yil once profesyonel takimlarda kullaniliyordu.

2500 lira bir yol bisikleti için az bir miktar sayılabilir.Bence 2. el temiz ultegralı bir yol bisikleti düşünmenizi öneririm.Aşağıdaki ilana bi göz atın derim.

(link)

BU ilan dışında da bu yaz başı gibi caad9 ultegra bisikletimi satışa koyucam...Scott foil serisinin gelmesini bekliyorum.Yoksa seninle caad9 için konuşabilirdik :)(imza da caad9 görebilirsin)

Fikir almak istersende özelden yazabilirsin.Her türlü yardımcı olurum bisiklet seçiminde

o zaman bekle diyim benim kadroyu sna veririm :) scott foil serisi daha türkiyeye giriş yapmadı.gelcek diye söylendi ama beklemedeyim işte...

Salcano'ların fiyatları açıklandıysa bir bakın derim

Marka olarak kesinlikle Cannondale Caad 8 tavsiye ederim, ama biraz daha iyi olsun derseniz, bütçe artırımınlı birlikte 105 li veya ultegralı Caad ler bulunabilir.

Full ultegra allez var elimde fazladan bir.. Ustelik ksryiumelite jant setiyledir, 50 cm kadro

Karbonu bilmem ama 2011'de 2500'e alüminyum yol bisikleti alınabiliyordu.
İlk yol bisklletim Merida Ride 90 , alüminyum kadro ve karbon maşa. Claris grup seti vardı. 2017 yılında TL olarak yaklaşık 3500 TL'ye almıştım 😀

• İnanılmaz
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
2015; Merida Reacto 3000 aero kadro 3200'e almıştım :(

• İnanılmaz
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri