Scudo Sports

Yol - Yarış bisikleti önerir misiniz? Bütce 3000 TL

Elimdeki bisikleti satarsam arttırabilir ve alabilirim aslında

Scudo
Göz atmakta fayda var :)

Scott Speedster 20
(link)
Scott Speedster 30 CD 20
(link)

Az önce sahibinden.com da ilanlara bakarken şu bisikleti gördüm size çok uygun (link)

Ktm gayet güzel, geometrisini de çarşaf çarşaf yayınlıyor.

Bu fiyata alınacak en iyi bisikletlerden biri 2013 model KTM Strada 2000. Hem şık, kaliteli hem de komponentleri iyi.
Normalde 2014'leri 3750 TL ancak bisiklet evimde halen 2013 var ve 2950'ye veriyor, ellerinde 57 cm kadro var. Bence kesinlikle değerlendirin.

(link)

Sanırım poloton race'de karar kıldım şuan için alabileceğimin en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum. Sizce bi eksisi v.s var mı yoksa düşünmeden bunu alayımmı?

(link)

@Güven Ak.

Cube oldukça kaliteli bir markadır. İmzamdaki bisikleti almadan önce peloton alacağımı düşünmüştüm. Sonra karbon istediğimi düşünerek agree gtc pro da karar kıldım. yoksa tercihim peloton olacaktı. Peloton race full 105 setli , içten kablo aktarımlı , mavic aksiyum jant setli güzel bir bisiklet. Size sorun çıkaracağını düşünmüyorum..

@Güven Ak.

Peloton Race benim de hayallerimdeki bir bisiklet, fakat bütçenizin çok üzerinde olduğu için önermemiştim. Hiçbir eksisi yok, full 105 donanımlı üstün Alman teknolojisiyle üretilmiş bir bisiklet.

Hocam neden karbon?

@Ahmet.KOÇ

Biraz zorlayıp iyisini alayım dedim Ahmet hocam :)

Bende normal Peloton alacağım 1 aya inşallah.

Karbon titresimleri daha iyi emen ve daha hafif bir madde. Sürüşunun daha rahat olduğunu düşünüyorum. Bir de karbon kadrolarda kaynak izi olmadığı için daha şık duruyor :)

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

@Güven Ak.

Cube kullanan birisi olarak bahsettiğiniz bisikletin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Burada bence fiyatıyla da önce çıkan en iyi seçenek Ktm Strada 2000 diye düşünüyorum.

Ktm Strada 2000'in 2014 kadrosunu yakından görmeden seçim yapmayın derim. Cube karbon kadro olsaydı alınabilirdi. Sizin için ne kadar önemli bilmiyorum ama, cube üzerindeki kaynak izleri göze batıyor. Ktm ile aralarındaki en belirgin fark jantlar ve lastikler. Bunun için 1200 TL civarı fark bence gereksiz.

Alternatif olarak eklemek isterim, bu modeli de göz ardı etmeyin.
(link)

Erdal abi cube konusunda hepimizden daha tecrübeli. Onun yorumlarını dikkate almadan karar vermeyi n derim. Ktm fiyat olarak daha uygun. Muhtemelen peloton ile strada arasındaki fark çok anlasilamayacaktir. Rahatsiz oldugunuz birsey olursa da ileride değişiklik için 1000 tl niz olur.

Ktm'nin tasarımlarını beğenmiyorum açıkcası o yüzden pek yönelmedim ona

Hocam bunu okuyunca fikrim değişti :D KTM Strada 3500 mü alayım yoksa Peloton Race mi?

Strada 3500

Veya başka bir ktm varmı tavsiye edebileceğiniz? Eğer bu diyorsanız bunu kesin alıcam :D

İkisi arasında ben KTM derim. Aluminyum kadroya (cube için yazıyorum) o fiyat "bence" fazla. O rakamlara çok daha iyi modeller mutlaka vardır. Şimdi biz internet sitelerini baz alarak tavsiyeler veriyoruz. İmkan varsa mağazaları dolaşmak bir çok şeyi daha belirgin hale getirecektir.

Aldıktan sonra vay efendim keşke şunu alsaymışım, burası da böyle olsaymış dediğiniz an işin tadı kaçar. :)

Geri