Scudo Sports

yol pisikletime bikaç parça almayı düşünüyodum, doların yükselişi hayallerimi yıktı:D

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.877
Bisiklet
Cervélo
1.9 falandı, 2.15 şuanda.. %13lük bir yükseliş var.. alcağım parçalara zaten zar zor yettiricektim elimdeki 3 kuruş parayı..

napmalı sizce? şuan vazgeçmiş gibi bişeyim yani almaktan.. yaza doğru alırım. ozaman dolar 2.5 lirayı bulur mu dersiniz :(

bu yaz başı dolar 1.5 liraydı ya!..

Scudo
şuan en mantıklısı ya ikinci el e yönelmek yada çok ihtiyacınız yoksa dolar ın düşmesinin beklemek. Ben dolar ve Euro nun çok daha fazla yükselebileceğini düşünmüyorum şahsen. Bir süre daha yükselebilir ancak seçim sonrası dolar ve Euro nun değer kaybetmeye başlayacağını düşünüyorum. Tabiki ne olacağını zaman gösterir. Net konuşmakta istemiyorum açıkçası.

ikinci eli yok, aradıgım parcalar belli :D

Şu dönemde yüksek kurdan döviz tabanlı ithal ürünlerini almamak gerekiyor. Bu arada yaz başından beri dolar 1,90TL seviyesindeydi. 1,50TL civarını en son 2011 yılının Nisan ayında görmüştük. Yani kötü olan mevcut durumu daha da kötü olarak nitelendirmemek gerekir. Ben paramı saklıyorum şu an. Tüm alışverişlerimi askıya aldım. 2014 Nisan-Mayıs gibi kura göre kararımı vereceğim...

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
serkan bence beklemeye geç başka çaren yok şu anda kur yüksek,
bu bekleme nisana kadar olur ,seçim sonrası ne olacak ona göre durum belli olacak zati ,

Almak istedigin parcalarin listesini yazarmisin, mümkünse. :)

Çok ihtiyacın var ise parçalara ben alman taraftarıyım.Şu an ülkenin hali çok berbat durumda bunun yüzünden paramız değer kaybetiyor.Mesele dolar yükselişi değil tl bütün ülkelere göre değer kaybetti.Tl'nin değer kazanması için ülkenin normale dönmesi lazım.

Geri