Scudo Sports

Yol Makinem

Alp Aslan

Forum Bağımlısı
Tepki
4.140
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar en sonunda hayal ettiğim yol bisikletime kavuştum. Yakında daha kaliteli resimler göndereceğim.Bisikletim Bisan Zeus Kadro ön ve arka maşalar karbon ve full 105 setli.Bisikletimin özenle bir araya getirilmesindeki desteği ve yardımları için Muhammed ( Hız ) arkadaşımıza ve kadro'ya çok iyi baktığı için Bülent Ağabey'e teşekkürler.Umarım herkes hayal ettiği bisiklete kavuşur sevgilerimle
Alp ASLAN

(link)(link)(link)(link)
(link)(link)(link)(link)
(link)(link)

Scudo
Maşaallah harika bir yol bisikleti. Sizde benim gibi bir MTB, bir Yol bisikletine binersiniz atrık

teşekkürler arkadaşlar evet kilitli pedal olmaması ayıp aslında ama biraz işlerim dolayısı ile gündelik kıyafetlerlede kullanmak zorunda kalabiliyorum o yüzden şimdilik böyle bir seçim yaptım sonra değiştiririm belkide ,tekrar sağolun
Alp

bisanın bu modelini cok seviyorum :) güzel olmuş iyi günlerde pedallayın :)

Gerçekten cok hızlı bir bisikletiniz var:eek:, umarım üzerindeyken en iyi vakitlerinizi geçirirsiniz. Bol gezili günler diliyorum:) Bir ben de yol bisikleti alırsam böyle bir şey düşünüyorum gerçekten.. :)

@alpaslan11

Aaa Bülent Abi'nin eski bisikleti.
Çok güzel ve çok temiz bir bisiklet, güle güle kullanın!
Bibendum turunun zevkine asıl şimdi varacaksınız ;)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Bisikletiniz gercekten cok hos, gule gule kullanin. Ancak arkadaslarin pedal yorumlarina ben de katilacagim :) Bir de onerim var pedalla ilgili, bir tarafi kilitli (SPD, MTB, yol ayakkabisina uygun degil) diger tarafi platforum, oldukca kibar ve bence cok şık;

PD-A 530
http://cycle.shimano-eu.com/media/images/cycling/products/actionsports/PD/PD-A530_600x450_v1_m56577569830637299.jpg

Çok güzel bisikletmiş. Zevkle binersiniz inşallah. Herkesin hayal ettiği bisiklete kavuşması dileğiyle...:)

Daha net ve detaylı resimlerine burdan bakabilirsiniz
Alp ASLAN

(link)

Çok güzel bir bisiklet olmuş, güle güle kullan, keyfini çıkar.

Teşekkür ederim mustafa abi, ramazanda haftasonları kütahyada geleneksel türk tiyatrosu gösterileri yapıyorum bir bitsin yine peşinize düşücem yakalayamıyorum ama olsun çok keyifli oluyor bu arada riva turlarınızda muhteşem işim bitsin mutlaka geleceğim görüşmek üzere
Alp

sevgili alpaslan,güle güle kazasız belasız iyi günlerde keyif ile kullanmanı dilerim.zaten onu bülent abi iyi yetiştirdi,fazla güç harcamana da gerek yok.yolları da biliyor,paşaköy,riva bırak gitsin:D :D

Yeni bisikletiniz çok güzel olmuş,güle güle kullanın.
İyi pedallamalar!

@hasan mehmet yalı

evet benimde dikkatimi çekti,bisiklet evden çıkınca direk sahile vuruyor kendini illede paşaköye rivaya gitmek istiyor ama ben bisiklet kadar hazır değilim sorun bende makine ise süper,teşekkürler görüşmek üzere
alp

Geri