Scudo Sports

Yol Kaskı ile Şehir Bisikleti Sürmek

Tahir Keskin

Forum Bağımlısı
Tepki
2.123
İsim
Tahir Keskin
Bisiklet
Kron
Selamun aleyküm arkadaşlar.
Erdoğanlar Bisiklet'te uygun fiyata Bell Alchera kask buldum. Bu model Yol Kaskı olarak geçiyor sanırım. Ben Şehir Bisikleti sürüyorum, bu kaskı takarsam komik bir görüntü ortaya çıkar mı? İşe filan bisikletle gidiyorum, o yüzden takım elbiseyle yarışa gidiyormuş havası uyansın istemem :D
(link)
http://www.erdoganlarbisiklet.com/media/catalog/product/cache/2/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/5/2/523331.jpg

Scudo
Aleyküm Selam.
Komik duruma düşeceğinizi sanmıyorum. Öyle olsa bile; yol kaskı ile şehir (commute) kaskını ayırt edebilecek, ve bunu yanından geçen bisiklet sürücüsünün kafasındayken farkedebilecek kaç kişi vardır ki?
Bence TT yarışlarında kullanılan aero kasklardan takmadığınız sürece endişelendiğiniz durum ortaya çıkmaz.

Teşekkür ederim. Bu arada profil resminize bayıldım :)

bende de aynısı var birkaç kere yol bisikleti kullanan arkadaşlar yolda çevirip dövdüler beni :)

şaka bir yana öyle bir ayrımdan haberim bile yoktu. bisikleti alırken rengi uygun diye mağazadaki eleman satıvermişti hemen.

Ben bu modeli bir kaç kez gördüm ama pahalı diye yanaşmıyordum. Alasım geldi ucuz bulunca.
Rahat mı peki, var mı bir şikayetiniz?

Rengi şekli şemali çok önemli değil. Sizin de bildiğiniz üzere, önemli olan nokta başı koruyup korumadığı.
Bu yüzden dert etmeyiniz.

@Uğur SARIGÖL

Doğru söze ne denir.?
Uğur noktayı koymuşsun. :alkis:

bende mtb kaskıyla yol kullanıyorum kimsede birşey dememdi yoksa hakkında da ayet yok sanırım :) kullan gitsin.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Erdoğanlar bisiklet ile görüştüm telefonda. Meğer adamlar ebatını yanlış yazmışlar, Large imiş bu. :( Uyan varsa alabilir. Ellerinde 30 adet filan varmış.

bende yol bisikleti var ama kask olarak bu var (link)

ben kafamı seviyorum, dalga geçen geçsin. zerre umurumda olmaz

Bence kaskın nasıl göründüğü değil, ne kadar güvenli olduğudur önemli olan, Kim ne der diye değil, sağlığınız için takmalıyız kaskı.
Ayrıca bazı kaskların bir çok branşta sertifikaları oluyor. Hem bisiklet, hem dağcılık, hem snowboarda kullanılabiliyor...

Milletin ne dediği çok önemli değil benim için. Hangisi kendimce doğruysa onu yapmaya gayret ederim her zaman. Manda şeyine kelebek konmuş gibi durur mu diye merak etmiştim ama kask bana göre olmadığından bu sorun ortadan kalktı demektir. Artık rahatlıkla ilk heves ettiğim kaskı alabilirim :D (link)

Geri