Scudo Sports

yol kadro ve parçaları

güray

Daimi Üye
Tepki
80
merhabalar bianchinin eski champion kadrosu (turkuaz rengi olan) aheadset tarzı furş ve karbon maşasıyla satılıktır.ağırlık kadro olarak 1840 gramdır.kadro mat siyaha boyandı tek çizik bile yok.fiyat toplam 195 ytl.tranz x boyun, çok hafif aluminyum sele kelepçesi dahil 205 ytl. ayrıca siyah seri 105 arka göbek 5 ay kullanıldı 36 delik olduğu için değiştirdim.sıfır gibi 30 ytl.çiziksiz siyah seri ön değiştirici 20 ytl.çiziksiz! sora stı kol 90 ytl(4ay kullanıldı).ayrıca 240 gram süngerli sıfır gibi sele 15 ytl.

Scudo
Resim koyabilirseniz iyi olur. (özellikle kadro ve maşanın.)
Ayrıca kadro boyunu da yazmamışsınız.

insan acele ile unutuyor kadro ölçüsü 55.resim konusunda yardımcı olamayacağım resim çekecek bir telefonum bile yok inanın.ama eger o turkuaz kadroyu biliyorsanız öndeki plastik bianchi arması ve kadro kulağı dışında siyahını düşünün (mat).maşası parlak siyah kendi rengi.furş aluminyum rengi modusun en hafif aheadseti.antalyadayım.

dostum bu şekilde satman çok zor insanların neyi satın alacaklarını görmeleri lazım bir arkadaşından ödünç makina yada telefon alıp resim koymanı sağlık veririm resimsiz malı gözü kapalı kimse almaz

birinde olsa beklemem anında koyarım ama.fotograf makinası hiç kimsede yok bakalım bayramda bi tanıdıktan halletmeye çalışıcam artık.

evet resim lütfen ben de yol bisikleti toplkamayı planlıyorum ama görmeden olmuyor teşekkürler

Selam bende bianchi marka Tornado model bisiklet sahibiyim takas düşünürsen irtibat kurabilirmisin ?

Harun AKTUNÇ
0535 585 46 79

tamam teşekürler bir gün aradığımı bulucam inşallah teşekür dostum hayırlı satışlar dilerim

@tour.de.frans

saol arkadaşım umarım aradığını bulursun.kendine iyi bak.iyi sürüşler.

slm kardeş sti kolların hala duruyomu acaba??duruyosa almayı düşünürüm!!

slm kardeş sora sti kola talibim ama en son olacagı nedır bide fren sistemine ikisininde fiyatını bana özelden atarsan sevinirim son olacagı nedır kıb by

Geri