Scudo Sports

Yol Kadro Önerisi

Yücel Demirkılıç

Forum Bağımlısı
Tepki
263
İsim
Yücel Demirkılıç
Bisiklet
Specialized
Merhaba değerli arkadaşlar,
Kendi kadromu değiştirmek istiyorum ve haliyle kadro arayışı içine girdim.
Boyum 174 ve elit kategoride yarış koşuyorum , bütçem şimdilik en fazla 2.000 düşünüyorum.
Araştırırken Planetx'e rastladım. Bu siteden alışveriş yapanlar var mı? Site hakkında düşünceleri nelerdir?
Almayı düşündüğüm kadro ise;
(link)
Kadro ölçülerine baktım;
M boyda üst boru uygun geliyor fakat alt boru kısa geliyor,
L boyda ise alt boru uygun fakat üst boru çok uzun geliyor.
Sizce hangi kadro uygun? (M Olarak düşünüyorum.)
Site ve kadro hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Kadro önerilerinize açığım.
İyi forumlar.

Scudo
Hocam kadronun rengi çok hoş acaba toplam kaça geliyor,hesapladinizmi,gümrük felan top yekun.

Fikri olan yok mu arkadaşlar?

Planet X kadroları oldukça sık kullanılıyor bikeradar, cyclingweekly gibi sitelerin incelemecileri tarafından.Kullandıkları bisiklete ne zaman baksam en az bir tane Planet X modeli kullanılıyor.Polonya'da Comenius programında kaldığım evde, evin babası bisikletçiydi.Scott marka karbon yol bisikleti vardı bunun yanında bir tane de Planet X yol ve 5 tane Merida dağ bisikleti vardı :D Ben kullanıldığını gördüm şahsen.Ben orada kalırken bisiketçilikle pek ilgili değildim, öyle esprisine binmiştim bir kez.Kırmızı bir bisikletti.Bayağı beğenmiştim.Fiyatı da uygun.Bence neden olmasın? Az bilinmesine takılıyorsanız takılmayın.Storck, Parlee, Scapin, Swift Carbon gibi markalar var çoğu insan bilmez.Ama aslında müthiş markalar.Planet X onlar kadar yüksek değil ancak kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum.

@dcmavideniz karbon bi kadroya göre biraz ağır gibime geldi ama fiyatına görede güzel :) kadro arayan kişi 2.000 e kadar çıkabilirim demiş biraz daha üstü alınabilir ;)

@mutlu07 Zaten şuan elimde Salcano Xrs 02 Bisiklet var karbonu satıp aluminyum almayı düşünmüyorum.
@Uptown Cyclist Evet normal karbon kadrolara göre ağır fakat tasarımı çok hosuma gitti, planetx sitesi Türkiye'ye gönderim yapıyor mu? O konuda şüphelerim var.
@dcmavideniz Açıkcası bu kadro pek hoşuma gitmiyor tasarım itibariyle.

@Yücel Demirkılıç
Pek bir bilgim yok o konuda ne yazık ki [emoji53]

Planet x bir arkadaşımda var. Karbon sram red li. Bisiklet gerçekten çok atık ve güzel. Kullandım da 2 gün kadar tavsiye ederim.

Peki Planet x sitesinden alışveriş yapan var mı? Türkiye'ye gönderim var mı?

@Barış TURAN Türkiye'ye gönderim var biliyorum ama daha önce alışveriş yapanların ne ile karşılaştılar onu öğrenmek istiyorum , bazı yazılarda memnuniyetsiz kalanlar olduğunu okudum. Sitenin işine ne kadar önem verdiğini merak ediyorum.(Gönderimde geç gönderildiği gibi ve takip kodu verilmediği gibi yazılar okudum)..

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Geri