Scudo Sports

Yol ile takaslık mtb

Scudo
@erdal-74

yol bisikleti derken arkadaş galiba yarış demek istemiş benim anladığım kadarı ile yani şehir bisikleti değil.

evet abi. bu 2 bisiklet denkmi. lütfen takas teklif ederken denk olmasına dikkat edelim

yol yarış bisikleti diyim ozamn :) 800 900 tl civarında yol yarış bisikleti diyeyim :)

slm bende peugeot yol bisikleti var 30 senelik abartısız +100 km üzerine cıkabiliyior cok iyi durumda takas düsünürseniz msn: seqo-i@hotmail.com görüsürüz

@'Seko[ŞaH

Sadece uydurmadır, inanmayın derim.

@'Seko[ŞaH

Kaç saniyede çıkıyorsun 100km'ye?

-

@Seko[Şah

Abi arkadaş biraz fazla sallamış galiba. Yanlış anlaşılmasın pedalı yani :D, Geçen bende bir salladım otobanda (yani pedalı), baktım arabalar geri gitmeye başladılar, meğer arabalar geri gitmiyormuş ben 260 la falan gidiyormuşum üzerimden geçen helikopter pilotu söyledi :D, bende biraz fazla salladım galiba :D :D :D

Bu arada konunuzu böldük kusura bakmayın. Bisikletinizi inceledim gerçektende tertemiz hayırlı takaslar dilerim.

İyi günler

Bana Soracak Olursan Scott u Kacırma Derim Uzerindeki Malzemeler Gayet Guzel Takas Degerine Göre Hayırlı Takaslar....

atilla slr200 satıcak olursan ne kadara satarsın elektronık aletlerle ıle takas dusunurmusun?

Geri