Scudo Sports

Yol bisikletlerimizin fotoğrafları

Scudo
1000015336.jpg

Merhaba,bu gece ve yarın sabah Kaş tayım. Zincir yağı ve 700*25 iç lastiğe ihtiyacım var. Buralarda temin edebileceğim bir yer bilen veya ücreti mukabilinde verebilecek varmı?

Bianchi Sprint hocam
Hocam memnun musunuz? Bende eski bir bianchi var ve yenilemek istiyorum. Yol bisikleti düşünüyorum ve sevdiğim bir marka. Fiyatına göre iyi mi yoksa keşke bunu alsaydım diye pişman olduğunuz bir yol bisikleti var mı?
Edit: Bisiklet çok pahalıymış. 20K civarı önerir misiniz acaba?

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Hocam memnun musunuz? Bende eski bir bianchi var ve yenilemek istiyorum. Yol bisikleti düşünüyorum ve sevdiğim bir marka. Fiyatına göre iyi mi yoksa keşke bunu alsaydım diye pişman olduğunuz bir yol bisikleti var mı?
Edit: Bisiklet çok pahalıymış. 20K civarı önerir misiniz acaba?
Hocam ben bu forum bataklığına bulaşıp bisiklete bu kadar para verdim. Öğrenciydik paramız yoktu senelerce forumda dolaş vs sonra ilk fırsatta gidip lüks bi bisiklet aldım. Forumdaki lüks bisikletler ya zengin olanlar ya da forumdaki ilüzyona kapılıp da alanlar.
Bisiklet güzel mi güzel. Değerlendirebilecek kapasitem var mı yok. bastı mı gidiyor. Porsche ayarında bişey almış oldum. zaten 2000-2500 euro bandından sonra olay bana göre tamamen ne kadar para vermek istediğinize dönüyor.(genel herkesin görüşü de bu yönde.)

Size tavsiyem elinizdeki bütçeyle herhangi bisiklet alın. Forumu dinleyeceğiniz en önemli nokta bisikletin boyunuza uygun olup olmadığı devamı tamamen keyfinize kalmış.Sora set claris set vs tartışmalara da kulak asmayın. mesele boyunuza uygun bişey alıp sürmeniz. zaten bu fiyatlarda çoğu marka birbirne yakın şeyler sunuyor. ondan sonra da forumdan gerisin geriye kaçın.
Edit: sunu da farketmis oldum. Malzemelerin cok bi onemi yok. Mesele herhangi biseyle aksiyona gecmek. Luks bisiklet alip 100 km sonra satanlari da anlamis oldum. Soranlara kullanmak icin degil izlemek için aldim diyorum. O kadar ugras calis didin zaten bisiklet surcek hal de cok kalmiyor.
"Bağdat'ı almaya çalışmak, Bağdat'ın kendinden daha mı güzeldi ne?!" IV.Murad

Son düzenleme:
Hocam ben bu forum bataklığına bulaşıp bisiklete bu kadar para verdim. Öğrenciydik paramız yoktu senelerce forumda dolaş vs sonra ilk fırsatta gidip lüks bi bisiklet aldım. Forumdaki lüks bisikletler ya zengin olanlar ya da forumdaki ilüzyona kapılıp da alanlar.
Bisiklet güzel mi güzel. Değerlendirebilecek kapasitem var mı yok. bastı mı gidiyor. Porsche ayarında bişey almış oldum. zaten 2000-2500 euro bandından sonra olay bana göre tamamen ne kadar para vermek istediğinize dönüyor.(genel herkesin görüşü de bu yönde.)

Size tavsiyem elinizdeki bütçeyle herhangi bisiklet alın. Forumu dinleyeceğiniz en önemli nokta bisikletin boyunuza uygun olup olmadığı devamı tamamen keyfinize kalmış.Sora set claris set vs tartışmalara da kulak asmayın. mesele boyunuza uygun bişey alıp sürmeniz. zaten bu fiyatlarda çoğu marka birbirne yakın şeyler sunuyor. ondan sonra da forumdan gerisin geriye kaçın.
Edit: sunu da farketmis oldum. Malzemelerin cok bi onemi yok. Mesele herhangi biseyle aksiyona gecmek. Luks bisiklet alip 100 km sonra satanlari da anlamis oldum. Soranlara kullanmak icin degil izlemek için aldim diyorum. O kadar ugras calis didin zaten bisiklet surcek hal de cok kalmiyor.
"Bağdat'ı almaya çalışmak, Bağdat'ın kendinden daha mı güzeldi ne?!" IV.Murad
Hocam rahatsız ediyorum ama yaşım 15. Yol bisikleti alsam mı diye düşünüyorum, bel ağrıtır mı?

• Beğen
Hocam rahatsız ediyorum ama yaşım 15. Yol bisikleti alsam mı diye düşünüyorum, bel ağrıtır mı?
15 yaşında 20 milyarlık bisiklet iyimiş lol. ağrıtmaz bişey olmaz kafana göre bi bisiklet al ufak kadro da olmasın daha boy da atıcaksın vs..

• Beğen
Forumun 2. el kısmında gayet temiz bisikletler var. Sıfır yerine önceliğinizin bu yönde olması büyük avantaj olur. Artan bütçe ile koruyucu giyim kısmını, bisiklet için önemli araçları alabilirsiniz.
Boyunuza bakın, iç bacak boyunuzu ölçün, sonra da uzun süre rahatsız hissetmeden öne nekadar uzanabileceğini düşünün. Bu rakamlarla boyunuza uygun bisiklet seçin. Çünkü burası önemli. Bir de yol bisikletleri, diğer bisiklet türlerinden çok daha serttir. Yani yoldaki minicik pürüz size sarsıntı olarak yansır. Bunu da not edin. Yaşınız genç, önceliğiniz doğru bir şekilde (koruyucuları giymiş bir şekilde) keyif almak olsun.

165 falan herhalde, büyük gelir yüksek ihtimal. ne yapsam bilmiyorum.
53 kadro 165 bence kurtarır. 53 kadroyu yaşınız gereği destekliyorum. Erkek fizyolojisi 24 civarı tam oturuyor diye biliyorum. Sizin yaş daha 15 Aşağıya Trek'in boy-beden tablosunu ekliyorum. Zaten illa çok milimetrik olmasına da gerek yok.
Screenshot 2024-04-14 163213.png

Geri