Scudo Sports

Yol bisikletiyle şehirlerarası tur (İstanbul - Topcular - İzmit - Sakarya - Yalova - İstanbul)

Harika bir gezi olmuş. Bu tip uzun geziler yapmak için dağ bisikletimi bir tur bisikleti ile değiştirme vakti geliyor sanırım...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Z. YILDIZ
Scudo
@tolgaizgur teşekkür ederim.

@Burçin Çoban , 25 hatta 28 bile yeterli gelmeyecektir. Arka taraflardaki yollarda en iyi kalın ve dişli tekerli bir MTB gider. Aslında bazı yerlerde MTB de yeterli değil. Çünkü dik yokuştan inerken fren yapmanız mümkün değil. Yol mıcır oldugundan direk kayıyor teker.

@Burçin Çoban ,
pardon ben konuları karıştırmışım. Arkada taraflar derken nereyi kastetmiştiniz?

@Fatih Ç.T.Kapıdağ yarımadasının kuzey tarafı demek istedim.Fakat yol bisikleti ile gidilebilecek yerler değil galiba.

@mustafa Z. YILDIZMerhaba.Yaptığınız Sakarya turu güzel olmuş . İmrendik doğrusu.Tarifiniz de çok yararlı.oldu.Bizde evde yapacağız artık.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Z. YILDIZ
Burasi sakarya turu basligi oldugundan ben kapidagdan bahsetmediginizi dusunmustum.

:harika:

@Fatih Ç.T. Ataşehir Kayışdağındayım böyle turlarda eşlik edebilirim size :)

@kızıl_sakal tabiki neden olmasın.
Günümüz hızlı dünyasında özellikle gece konaklamalı turları, iki kişinin boş dünlerine denk getirebilmek çok olsa da, yine de haberleşelim.

Strava takipçinim ;)

• Beğen
Tepkiler: Fatih ÇT
Geri