Scudo Sports

Yol bisikletiyle otel konaklamalı uzun tur için yol arkadaşı aranıyor

Scudo
@Samet Koç

Demek antalyaya uğramiyacaksınız neyse belki başka bir turda beraber pedallarız :)

Antalya'nın neresine geliceksiniz acaba

karadeniz taraflarınıda düşünürseniz eşlik etmek isterim, şimdiden iyi eğlenceler :D

Öncelikle turunuz için başarılar dilerim. Konaklama konusunda otelde pansiyonda kalana kadar sahillerde uyku tulumunda yatın derim. Her gün tek gece otel masraflı olur. Havalar o tarihte sıcak olur üşümezsinizde. 3 kişiydiniz galiba totalde, sahilde üçünüz olursanız gece sıkıntı çıkmaz. Bisikletleri de birbirine kilitleyin onuda sabit biryere kilitleyin. Biz 3 sene önce akyaka da benzer bir konaklama yapmıştık. Hem de elimizin altında dağ bisikletleri tur bisikletleri çadırlar falan vardı. Orada çadır kurmak yasaktı ve biz tulumlarda sabahladık. İlk önce üç kişiydik ilerleyen saatlerde motorcusu otostopçusu ile 10 kişiyi bulmuştuk. Hem eğlenceli hem de rahat bir gece de geçirmiştik. Bol şanslar.

@caner adsız

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. Yol bisikleti ile herhangi bir eşya almadan turu yapacağımız için otel veya pansiyonda konaklayacağız varsın biraz masraflı olsun her zaman mı yapıyoruz :) 2014te aynı rotayı yapmıştık ve yine otelde kalmıştık baya keyifli olmuştu.

@Samet Koç

Kalacağınız otel/pansiyonları önceden araştırıyor musunuz? Yoksa gezip önünüze çıkan bir yere mi?

Son durum ne acaba?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam denizliden itibaren size katılmayı düşünüyorum ama daha önce buna benzer tur yapmamıştım günü birlik 200 km civarı turlar yapmıştım size nasıl ulaşabilirim apartım denizlide sizi misafir etmek isterim(tabi öğrenci evi elimden ne gelirse) :) @Samet Koç

• Beğen
Tepkiler: aalemdar
Arkadaşlar merhaba. Yol bisikletiyle uzun bir tur yapmak istiyorum. Yol bisikleti kullanan arkadaşlardan ricam, konaklamalı uzun tur yaptilarsa tecrübelerinin ışığında en çok kac gün yapılabileceğini ogrenmek isterim. Tabii bütçe önemli biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
merhabalar, bu temmuz ayında ben de tur düşünüyorum lâkin otel konaklaması yerine kamp konaklaması kullanacağım, ankaradan çıkıp karadeniz sahil şeridi turuyla başlamayı planlıyorum.

@Samet Koç
İnşAllah siz yola çıktığınızda bizde Dinar'a doğru sürüyor olacağız. Yolunuz açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Geri