Scudo Sports

Yol bisikletiyle otel konaklamalı uzun tur için yol arkadaşı aranıyor

Samet Koç

Forum Bağımlısı
Tepki
491
Evet arkadaşlar, 2018 temmuz ayı içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğüm yol bisikleti yaklaşık bir haftalık tur için yol arkadaşı arıyorum. Tur için rota ortak belirlenebilir, başlangıç Isparta ve ya Antalyadan olacak. Tur öncesi rotayı ayarlayıp en uygun fiyatta olacak şekilde konaklamayı belirleyeceğim. Olabildiğince az eşya mümkün olduğunca fazla km olacak.

Scudo
Valla otel parasını ayarlayabilirsem kesinlikle gelmeyi isterim. Aslında yemek parası da epey tutar :D Ama çok güzel olacağına eminim.

Öğretmenevi pansiyon ortalama 30 lira. Büyük şehir merkezinden ziyade küçük ilçelerin konaklaması epey uygun. Günlük gider ortalama 50tl oluyor

Rotayı belirledim bu arada, Isparta-Çanakkale. Vakit yaklaşınca tarih ve günlük konaklayacağım yerleri de açıklayacağım. Temmuz ayı içerisinde olacak, yolun tamamında olmasa da etap içinde eşlik edecek arkadaşlara da kapım sonuna kadar açıktır :)

Konuyu takibe alayım :) Belli olmaz belki gelebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Şartlar uysa katılmak isterdim (yer İstanbul, bisiklet MTB, vs.) ama Temmuz'da bir hafta boşluğum olacak gibi, en azından bir kısmına katılmak isterdim (belki şartları zorlarız :cool:). Şimdiden keyifli turlar dilerim.

• Beğen
İstanbul'da olmasam, ben de katılırdım. :(

@Samet Koç hocam, rotanızı belirlerken kullandığınız (ekran resimlerini paylaştığınız) programın adı nedir acaba?

Abi başlangıç Antalya'dan olucak demişsin acaba nereden başlıyacaksınız

Takip İzmir sonrası katılabilirim..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Izmır de eşlik edebilirim.

• Beğen
Geri