Hocam okudugunuzu anladiginiza emin misiniz?
Ardindan lineer ile logaritmik artisin ne oldugunu ve farkini bildiginizden emin misiniz?
Siz 3 tabak kuru fasulye yiyorsunuz, hesabi odeyip fisi gosteriyorsunuz ve diyorsunuz ki ben 20 tabak ( logaritmik artis ) kuru fasulye yerim.
Size mesajda yazdigim bu
Bunu okuduktan sonra bana
bunu nasil yazabiliyorsunuz? Tekrar edeyim okudunuzu anladiginizdan emin misiniz?
Tekrar ediyorum, hiz artisi icin gerekli guc lineer degil, logaritmik. 3 tabak kuru fasulye yediyseniz logatirmik atisa gore 20 tabak yiyeceginizi iddia ediyorsunuz ve hala bunun farkinda degilsiniz.
Malesef neden bahsettginiz hakkinda zerre fikriniz yok. Ben de dahil olmak uzere bir suru insan size samimiyetle bunu aciklama calisiyor ama hala anlamamakta direniyorsunuz.
Tekrar ediyorum, 3 tabak yedikten sonra 20 tabak yerim diye iddia ediyorsunuz ve bunu yapabileceginize dair kanit olarak 3 tabak fisini gosteriyorsunuz.
Iddia, yapmadiginiz ama yapabileceginizi dusundugunuz seydir. 95 km hiz yapmadiniz, yapabileceginizi soyluyorsunuz bu iddiadir. Belgeldiginiz sey 80 yaptiginiz. Ustteki mesajda detayli hic bir sey yok sadece ekran goruntusu var.
Tekrar ediyorum 80 km/s yapmis olabileceginize itirazim yok, 80 km/s yaptiginiz icin 95 km/s'e cikabileceginizi dusunmenize itirazim var.