Scudo Sports

Yol bisikletiyle en fazla hız

Scudo
@Nila sizde onun için topik açabilirsiniz..🙂

• Hahaha
Tepkiler: Kimbilirne
@Mansouki belkide motorla..😁..şaka şaka..

• Beğen
Tepkiler: Mansouki
Strava azıcık abartıyor. Ben de işe giderken 88 yapmışım güya :)

• Beğen
Tepkiler: Herbiezoom
kullandığınız ölçüm aletinin kalibrasyonu patlamış bu sürüşte...
zira 0 kadans ile yokuş çıkmışsınız (ortalama kadans 30, max 69 - o dizler ölmüştür artık) , yaklaşık 5 dakika 900W ile 1200W arası basmışsınız...
hatta 100 km/s hıza çıkarken kadans düşüyor, nabız düşüyor ama 1200W...

Benim ençok merakla beklediğimde ilk radar cezasını aramızdan hangi üye yiyecek ve gelip burda paylaşacak. Kaç kez denedim ilk olayım diye depikliyom getmiyo benim ağır keçi. 🤣 Ha bisiklete radar olurmu diyorsanız bir deneyin bakalım.

Benim ençok merakla beklediğimde ilk radar cezasını aramızdan hangi üye yiyecek ve gelip burda paylaşacak. Kaç kez denedim ilk olayım diye depikliyom getmiyo benim ağır keçi. 🤣 Ha bisiklete radar olurmu diyorsanız bir deneyin bakalım.

Gece sürüşü yaptığım zamanlarda evime giderken, yakınında dört ışıklar ve EDS var, gece olduğu için kırmızı ışıkta beklemiyorum bazen, çünkü ne araç var ne de başka bir şey. Kırmızı ışıkta geçtiğimden sürekli radar flaşları patlıyor arkamdan. Bir gece de böyle giderken, üç dört genç karşı karşıya geçiyordu ve gene arkamda flaşlar patladı. Gecenin karanlığında kahkaha ata ata eve döndük. Evimi bulurlarsa tebliğat üstüne tebliğata doyamayacağımdan eminim.

Konu dışı olmasın, son 100+ sürüşümden:

Opera Anlık Görüntü_2020-05-28_011900_www.strava.com.png

@eziztachok maşallah kamyon arkası falan mı :)
evet hocam oyle olmustu
kullandığınız ölçüm aletinin kalibrasyonu patlamış bu sürüşte...
zira 0 kadans ile yokuş çıkmışsınız (ortalama kadans 30, max 69 - o dizler ölmüştür artık) , yaklaşık 5 dakika 900W ile 1200W arası basmışsınız...
hatta 100 km/s hıza çıkarken kadans düşüyor, nabız düşüyor ama 1200W...
maalesef kadans,nabiz bandi kullanmiyordum o zmn ve kamyon arkasiydi

63.4 km/sa yapmışım

Her sabah gittiğim Paşabahçe'nin girişinde bu defa köpekler vardı. Bende biraz hızlı girdim kapıdan hani. Bir baktım birisi ön taraftan üç-dördü sol taraftan üzerime doğru koşuyor. Hemen durdum. Şöyle göğsümü kabartıp köpeklere doğru baktım. Sonra geriye doğru döndüm yola baktım. Tekrar köpeklere baktım, gidonu sağa kırdığım gibi takkkkk topuk 🙈

Neyse, içeriye bugün giremedim. Dedim biraz yavaş gideyimde zaman geçsin. Hız rekoru kırmamla ünlü yokuştan aşağı saldım bisikleti. Rüzgarda var. Ee hızlı gitmenin de anlamı yok. Çevreyi seyrede seyrede 50 ile falan gidiyorum. Derken yanımdan bir tanker süratle geçmedi mi! Ben tabi onun rüzgarına bir kapılmışım, taaakkkkkkk 62.3 KM/S hız ile kendi rekorumu durduk yere kırdım 😎

229171 dosyayı görüntüle

Bisikleti aldığımdan beri (burada daha önce birkaç kez belirttim) hedefim ibreyi sona vurmaktı; en azından 80 beni tatmin ederdi. Bugün hedefimi gerçekleştirdim. Yol daha fazlasına müsaitti fakat kendime (frenlere) güvenemedim. GPS biraz geç algıladığından, o 82KM/S de kaldı.

237524 dosyayı görüntüle

Bisikleti aldığımdan beri (burada daha önce birkaç kez belirttim) hedefim ibreyi sona vurmaktı; en azından 80 beni tatmin ederdi. Bugün hedefimi gerçekleştirdim. Yol daha fazlasına müsaitti fakat kendime (frenlere) güvenemedim. GPS biraz geç algıladığından, o 82KM/S de kaldı.

237524 dosyayı görüntülea
Çamlı belden aşağımı salıp kızılinişte şaha mı kalktın. :koptum: Sedona 610 almanın zamanı geldi geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri