Scudo Sports

Yol bisikletiyle en fazla hız

Scudo
Hep marifetmiş gibi yaptığınız hızları övmüşsünüz. Bir tane aklı başında insanda çıkıp demiyor ki, o hızda asfalta yapışınca ne olur? Hiç düşündünüz mü? Profesyonellik bisiklet hobisi bu değildir. Bu işe ömrünü adayan sporcuların bile sprint dışında bu haraketleri sergilemeyeceğini aklı selim bu işi takip edenler bilir. Sizin bu yaptığınız ucuz kahramanlıktan başka birşeyde değildir. Bu başlık bu şekilde "Bisiklete en güvenilir nasıl binilir" ? olsaymış keşke Sağlımızın canımızın kıymetini bilelim. İYİ FORUMLAR

Hep marifetmiş gibi yaptığınız hızları övmüşsünüz. Bir tane aklı başında insanda çıkıp demiyor ki, o hızda asfalta yapışınca ne olur? Hiç düşündünüz mü? Profesyonellik bisiklet hobisi bu değildir. Bu işe ömrünü adayan sporcuların bile sprint dışında bu haraketleri sergilemeyeceğini aklı selim bu işi takip edenler bilir. Sizin bu yaptığınız ucuz kahramanlıktan başka birşeyde değildir. Bu başlık bu şekilde "Bisiklete en güvenilir nasıl binilir" ? olsaymış keşke Sağlımızın canımızın kıymetini bilelim. İYİ FORUMLAR
Hic sorma hacu. Gecen terbiyesizin bi tanesi bugatti veyronla 480kph yapmis utanmadan. Acayip zoruma gitti. Ben hep soyluyorum 300 u gecmeyin diye.

Ben de rampa aşağı 80'i görenlerdenim. Ama bu dediğimi seneler önce yapmıştım. Gençken fazla düşünmüyor insan, adrenalin kontrol ediyor bütün sistemi. Ama şimdi düşünüyorum, yol kenarından bir hayvan fırlasa önüme, o hızla bisikletin üzerinden uçmak çok büyük sakatlıklara sebebiyet verebilir. Evde bekleyeniniz varsa eğer, bu risk kesinlikle göze almaya değecek bir risk değil.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Valla böyle düşünen varsa , katlanır bisiklet sürsün, şahsen ben bildiğim yolda, vücudum müsade ettikçe basarım. Her bisiklet amacına göre doğru kullanılmalı, yol bisikleti ile 25 km basacaksam , hiç sürmem daha iyi.

Abiler bendede mtb bisikelet var adanalıyım norma yollarda 10 km rota ile ortalama hızım 20.3 maksimum hızım 47 yani bendemi sorun var siz ne kadar hızlısınız böyle birde abiler sizden bir ricam olucak sitede yeniyim ve forum açmama site izin vermiyor benim bisikletimin arka aktarıcısı sram x3 bisiklet ise btween rockrider 520 ben bu sram x3 ten bir tane kırdım yeni aldım aynı yerden o da kırıldı ve tiksindim artık yenisini alıcam 150 tl den aşşağı yok bari para vermişken başka birşey almak istiyorum kırılmayacak birşey önerileriniz nelerdir

@ErzincanLee hocam makas atmıyorlar drift yapmıyorlar, kendilerinden başka kimseyi tehlikeye atmıyorlar, siz neden rahatsız oldunuz ki. ben şahsen kıskana kıskana, ahlar çekerek izledim, helal olsun..🤗

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Valla böyle düşünen varsa , katlanır bisiklet sürsün, şahsen ben bildiğim yolda, vücudum müsade ettikçe basarım. Her bisiklet amacına göre doğru kullanılmalı, yol bisikleti ile 25 km basacaksam , hiç sürmem daha iyi.
Mesele basmak değil,kaç sene basmak..!
Ben de basarım..80'le ben de rampadan salarım bisikleti ama kaç sefer yaparım bunu,mesele bu:hımm:
''Ben bu bisikleti ölünceye kadar sürmek istiyorum'' diyen birisi,hız yap(a)maz..

@Triban adam yapmış ama ve hala yolda..😋

• Beğen
Mesele basmak değil,kaç sene basmak..!
Ben de basarım..80'le ben de rampadan salarım bisikleti ama kaç sefer yaparım bunu,mesele bu:hımm:
''Ben bu bisikleti ölünceye kadar sürmek istiyorum'' diyen birisi,hız yap(a)maz..
Motosiklet için söylenen bir laf vardı, şöyle bir şeydi. “Yaşlı motorcular vardır, hızlı motorcular da vardır, ancak hızlı ve yaşlı motorcu pek yoktur.”

@Triban adam yapmış ama ve hala yolda..😋
Hız yapabilirler de,nereye kadar bu böyle sürecek?
Bir gün bir taş önüne çıkarsa,bir lastik patlarsa,anlık bir baş dönmesi yaşarsa,bir vahşi hayvan yoluna çıkarsa ..vb o hızda hangi refleksi verebilecek?
Profesyonel bisikletçilerin bile,zaman zaman ölüm haberlerini duyuyoruz..Dünya'nın en kaliteli,en sağlam bisikletlerine biniyorlar,Dünya'nın en kaliteli kasklarını/eldivenlerini kullanıyorlar ama kaza yapıp ölüyorlar..Çünkü çok hızlı gidiyorlar..Bir de bu kişiler sürekli bisikletten düşen,yani adeta düşmeye karşı bağışıklık kazanmış kişiler..Vücutları ona göre evrim geçirmiş durumda..Buna rağmen ölenler oluyor..
Bisikletle 100'ü geçiyorlar:eek:

Bisikleti araba gibi görmemek lazım..Araba yan yatar,takla atar,aradan sıyrılıp kurtulabilirsiniz ama bisiklette kaza yaptığınız anda,yan yatacak veya takla atacak kişi sizsiniz..!

@Triban ne kadar düşüncelisin, onlar ölecek sen değil ya 😁..dağcılık, yamaç paraşütü, bungeejumping vs. daha mı az riskli. ben motorla 295 yaptım, öledebilirdim evet..ama tehlikesi bana ait, risk benim riskim. kazalarım da olmadı değil.
2 şey söyleyim sana dur;
1. si, derdi seni mi gerdi...
2. si, çalış seninde olur....
😁😀
kudüse sevgiler

• Üzgün
@Triban ne kadar düşüncelisin, onlar ölecek sen değil ya 😁..dağcılık, yamaç paraşütü, bungeejumping vs. daha mı az riskli. ben motorla 295 yaptım, öledebilirdim evet..ama tehlikesi bana ait, risk benim riskim. kazalarım da olmadı değil.
2 şey söyleyim sana dur;
1. si, derdi seni mi gerdi...
2. si, çalış seninde olur....
😁😀
kudüse sevgiler
O motoru trafiğe kapalı alanda mı sürdünüz?

@Triban sence? 🤔..boşver şimdi konu bisiklet...sen kaç hız yapıyorsun bisikletinle? sende ne bisikleti var?

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
ben 47 gördüm aklım çıkıyordu yaw 80 ler iyi rakam arabayla bile ben o aralarda gidiyorum:kötü:

@necmeddin 67 gördüm carraroyla (giantla daha 50.6 yı geçemedim yalan yok) ..😁..kiloda 105 olunca, şimendifer gibi indim o gün vallahi. yanımdan geçen bi bayan şoför kornaya bastı sen napıyosun diye..🤣...gözleri kocaman kocaman açık..
araba beyaz polo..😂🤣

@Hakan1969 Abi kurban olam bayanların gazına gelme , malum 40 lı yaşları geçtik maazallah güme gideriz:koptum:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@necmeddin bi 80 görmek istiyorum ama cidden. az daha verirsem deniycem. 😊

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri