okuyucuoptik
Hayat Felsefem Bisiklet ☪
- Tepki
- 488
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hic sorma hacu. Gecen terbiyesizin bi tanesi bugatti veyronla 480kph yapmis utanmadan. Acayip zoruma gitti. Ben hep soyluyorum 300 u gecmeyin diye.Hep marifetmiş gibi yaptığınız hızları övmüşsünüz. Bir tane aklı başında insanda çıkıp demiyor ki, o hızda asfalta yapışınca ne olur? Hiç düşündünüz mü? Profesyonellik bisiklet hobisi bu değildir. Bu işe ömrünü adayan sporcuların bile sprint dışında bu haraketleri sergilemeyeceğini aklı selim bu işi takip edenler bilir. Sizin bu yaptığınız ucuz kahramanlıktan başka birşeyde değildir. Bu başlık bu şekilde "Bisiklete en güvenilir nasıl binilir" ? olsaymış keşke Sağlımızın canımızın kıymetini bilelim. İYİ FORUMLAR
Hep marifetmiş gibi yaptığınız hızları övmüşsünüz. Bir tane aklı başında insanda çıkıp demiyor ki, o hızda asfalta yapışınca ne olur? Hiç düşündünüz mü? Profesyonellik bisiklet hobisi bu değildir. Bu işe ömrünü adayan sporcuların bile sprint dışında bu haraketleri sergilemeyeceğini aklı selim bu işi takip edenler bilir. Sizin bu yaptığınız ucuz kahramanlıktan başka birşeyde değildir. Bu başlık bu şekilde "Bisiklete en güvenilir nasıl binilir" ? olsaymış keşke Sağlımızın canımızın kıymetini bilelim. İYİ FORUMLAR
Valla böyle düşünen varsa , katlanır bisiklet sürsün, şahsen ben bildiğim yolda, vücudum müsade ettikçe basarım. Her bisiklet amacına göre doğru kullanılmalı, yol bisikleti ile 25 km basacaksam , hiç sürmem daha iyi.Hep marifetmiş gibi yaptığınız hızları övmüşsünüz. Bir tane aklı başında insanda çıkıp demiyor ki, o hızda asfalta yapışınca ne olur? Hiç düşündünüz mü? Profesyonellik bisiklet hobisi bu değildir. Bu işe ömrünü adayan sporcuların bile sprint dışında bu haraketleri sergilemeyeceğini aklı selim bu işi takip edenler bilir. Sizin bu yaptığınız ucuz kahramanlıktan başka birşeyde değildir. Bu başlık bu şekilde "Bisiklete en güvenilir nasıl binilir" ? olsaymış keşke Sağlımızın canımızın kıymetini bilelim. İYİ FORUMLAR
Mesele basmak değil,kaç sene basmak..!Valla böyle düşünen varsa , katlanır bisiklet sürsün, şahsen ben bildiğim yolda, vücudum müsade ettikçe basarım. Her bisiklet amacına göre doğru kullanılmalı, yol bisikleti ile 25 km basacaksam , hiç sürmem daha iyi.
Motosiklet için söylenen bir laf vardı, şöyle bir şeydi. “Yaşlı motorcular vardır, hızlı motorcular da vardır, ancak hızlı ve yaşlı motorcu pek yoktur.”Mesele basmak değil,kaç sene basmak..!
Ben de basarım..80'le ben de rampadan salarım bisikleti ama kaç sefer yaparım bunu,mesele bu
''Ben bu bisikleti ölünceye kadar sürmek istiyorum'' diyen birisi,hız yap(a)maz..
Hız yapabilirler de,nereye kadar bu böyle sürecek?@Triban adam yapmış ama ve hala yolda..😋
O motoru trafiğe kapalı alanda mı sürdünüz?@Triban ne kadar düşüncelisin, onlar ölecek sen değil ya 😁..dağcılık, yamaç paraşütü, bungeejumping vs. daha mı az riskli. ben motorla 295 yaptım, öledebilirdim evet..ama tehlikesi bana ait, risk benim riskim. kazalarım da olmadı değil.
2 şey söyleyim sana dur;
1. si, derdi seni mi gerdi...
2. si, çalış seninde olur....
😁😀
kudüse sevgiler