Scudo Sports

Yol bisikletiyle en fazla hız

@halil ibrahim duran dediğiniz doğrudur hocam ben 50/12 de çevirince bile ağır geliyor şuan bana 52 de nasıldır bilemem:)

Scudo
sorunun cevabı aşağı yukarı 50,

ve tahminimce sen MTB ile 30-35 km/h ile gittiğin gücün aynısını bir yol bisikletine binerek uygulasan 45 km/h ile falan gideceksin.
yol-mtb %25-30 falan farkeder heralde
sallıyorum şuan :D

Strava rampa aşağı segment ölçüyor mu ? Ayrıca Strava ya segment nasıl eklenebiliyor

Ben de kendimi bisiklet kullanıyor sanıyordum.Yazılanları okuyunca kendimden utandım.Mekece yokuşunun eğiminin yüzde kaç olduğunu bilmiyorum.5,5 km. lik yokuşu yüzde 7 ila 9 km. hızla üçlü ayna kollu yol bisikletim ile üç defa çıktım.Düz yolda ortalama hızım 25 km.Forum katılımcı arkadaşlarımın sarf ettikleri hızların ortalamasını düşürdüğüm için özür dilerim.Üzgünüm.

• Beğen
Tepkiler: FatihC.
Max 190 ortalama 127 Toyota :)

@aybars10
Bak ortalamayı yükseltiverdim.. Benimde yaş 46 . gençlere anca böyle yetişiriz.

• Beğen
Tepkiler: caesar
@Nefer Seti Ölçmüyor. Kendi aktivitenizi yükledikten sonra, detayına giriyorsunuz alt tarafta "Create New Segment" komutu var onu tıkladığınızda en üste bir çubuk geliyor. O çubuk üzerinde segmentin başlangıç ve bitiş noktalarını belirleyip isim veriyorsunuz ve saklıyorsunuz.

Veriyi telefonumdaki uygulamadan. Takip ediyorum. S health ile. En son kondisyonsuz kış bitimi ilk kullanımımda 38 km mesafede ortalama hızım 20 km idi. Trafik olduğu göz önüne alınırsa gayet normal. Düz ve rüzgarsız havada 38 40 km ile kasmadan gidebiliyorum

Bugün rüzgarlı bir havada, arka rüzgarı alıp 40 km.lik bir tempoya çıktık ancak yanımızdan 3 adet yol bisikletli arkadaş vıııjjjt diye geçiverdi. Biz de , vay be diyerek başımızı öne eğidik. Bu yol bisikleti zehri böyle mi yayılıyor vücuda?

@Nefer Seti Ölçüyor, ama ödül alamıyorsunuz. Eğim farketmiyor segmentlerde.

50 km de 26 mtb ile 35 ortalama çıkarıyorum bazen genellikle 32-33 filan oluyor yol çok rahat kesinlikle mtb ile dağa girmiyorsanız almayın pişmanlıktır ağlarsınız :D

@ertanmrtz
o değil bisikletim öldü benim ödünç aldığım corratec bir bisiklet var onunla

arkadaşlar benim bisikletim hantal bir mtb markası da geroni vites geçişleri vs çok büyük sıkıntı benim yaptığım en yüksek hız 38 km genellikle haftada üç kez 20-25 km kullanıyorum ortalama hızımda 11-13 km arasında değişiyor. yokuş fazla olan yerlerde ve banketi kötü olan yerlerde 8 km ortalama hız yaptığım da oluyor. çok mu kötü bir performans demek oluyor bu benimkisi bir mtb kullanıcısı için?

• Beğen
Tepkiler: ferda güler
motosiklette artçı iken e-5 te giden bir bisikletin arkasına girdik ve hızına bakmak için bir süre arkasında kaldık adam 40 km ile gidiyodu

@mehmet c. uzak

O hızda zaten pedal cevirsen de bi ise yaramaz.

Yokus asagi idi sanirim stravaya gore anlik olarak 46 kusur km gordum. Bu da normal bence.

ben sedona 325 tur bisikletimle hacıosman yokuşundan her seferinde fix 70 km ile iniyodum.:) ama artık biraz daha temkinliyim o kadar hızlı gitmiyorum.

Yol bisikletim yok, hibrit bisiklet ile düz asfalt yolda, 45-55km , bu bisiklet ile anca bu kadar sanırım, artık ileride yol bisikleti şart oldu (inşallah)

unutmadan SPD pedal kullanıyorum, onsuz ne olurdu bilmiyorum çünkü bisikleti ilk aldığımda SPD pedal taktırmıştım.

https://i.hizliresim.com/RY34bR.jpg

• Beğen
Tepkiler: ferda güler
@skywagon
Sehirler arasi yolda mtb ler ile can cekisirken, kendimize gore de cok iyi gelirken yol bisikletli biris kolay gelsin dedi ve gozden kayboldu. Yol bisikleti zehrini icimize enjekte etti ve gitti.

29 inc 2.2 lastikli mtb ile maksimum 60 km hizi gordum. Hafif asagiya dogru egim vardi. Aslinda 70 km ye ulasacak egimlerde var ama guvenipte o hiza cikilmaz. http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/12/a1180e19fc872db597535e24303e0f47.jpg

Geri