Scudo Sports

Yol bisikletiyle en fazla hız

ortalama 35-40 km ama eğim olursa 50-70 arası değişir

Scudo
Dümdüz yolda ama trafik ışıklarında dura kalka. Bostancı-Tuzla-Bostancı arası 58 km mesafe boyunca 27,4km/h hız ortalaması yapmışım. 45 yaşıma 92 kiloma göre bence iyi. Data aşağıdadır.
konuya yorum yazıp yaptım ettim diyen kişilerin ellerinde data ile gelmeleri daha inandırıcı olur. Yoksa atış serbest tabi.:)
(link)

Yol bisikleti 23 lastik 52/36 Aynakol

Ortalama 22-26 Performans 30-35 hızımı koruyup gidebiliyorum.Kağıthane tünelde 65 e kadar basıp bırakıyorum, tüneli çıkmış oluyorum zaten.
2.1 Smart Sam.

@Onur DOĞRU@OpethiaN mtb ile 25 ortalama ile 20 - 25 km rahatlıkla gidilebiliyor. Ve açıkcası 30 ortalama belki biraz zorlayabilir ama mtb ile bu ortalama yapılamayacak bir ortalama değil...

@saviourmole aynı şeyi söylüyorum zaten... ya yazdığımı iyi okuyamadınız yada anlayamadınız....

ort: 20-25 arası herkesin yapabileceği bir hızdır(Mtb + yol)
ort:27-30 arası sürekli kullanıcıların rahat tutturabilceği hızlardır. (Mtb + yol)
ort:30 ve üstü YOL un varsa gidersin, MTB ile izlersin durumu oluşur.

Yokuş yukarı MTB her türlü YOL u izler :)

Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım :)

Kardeşler boşa tartışmayalım. . :) olay basit. Mtb ile yol kıyaslaması doğru değil ama bu mtb kullanıcılarının düz yolda 25 ila 30 ortalama tutturamayacağı manasına gelmez. @Onur DOĞRU nun dedikleri doğrudur katılıyorum. 30 üzeri kasar mtb yi çünkü yola göre ağırdır. benim bisiklet 12.5 kilo mesela. asfaltta tırmanırken yanımdan yol kullanan birisi rahatlıkla geçebilir beni. Adam 8 kilo çekiyor ben 12 :) bu tartışmalarda önemli olan seviyeyi korumak. İnsanlara "Ziya" vs. gibi ithamlarda bulunmak doğru değil. Saygı sadece.

(Mtb 26" bisiklet ağırlığı 13kg) 25-30km telefonla ölçtüm sonuç ne kadar doğru bilmiyorum.

@caesar

bisiklet ağırlığından önemli şeyler de var

kullanıcının ağırlığı, kilosu, bacaklarının ne kadar güçlü olduğu, kilo / yağ indis oranı vb...

örneğin benim şu an 8kg fazlam var, bisikleti 1kg hafifletme gibi bir derdim olması saçma olur. veya tam tersi daha ağır bir bisikletin bana inanılmaz zararı olmaz.

@halil ibrahim duran ben eşit koşullar diye düşünerek attım o mesajı. Yoksa tabiki birçok farklı etmen söz konusu

@Onur DOĞRU
@Onur DOĞRU Evet ben yeterince okudum. Ama siz kendi yazdığınız ilk yazıyı okumadan bana cevap yazdınız galiba ilk yazınızda [ Rahatlıkla 27-30 ortalamalara çıkılabilir ancak ; mtb oranları ve lastikleri ile çok zor...] derken bana yazmış olduğunuz cevapta [ ort:27-30 arası sürekli kullanıcıların rahat tutturabilceği hızlardır. (Mtb + yol)] diyorsunuz... :) Hangisi doğru o kısmını çözemedim.:) Ben sadece zor olabilir ama sizin bahsettiğiniz kadar da zor olmadığını söylemek istemiştim.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/09/101519e6f1df8f6ab54b5fad326764fc.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/09/616b9935636382cab03681d491adc09f.jpg

Segment: 2,4 km
ortalama hız: 40.8 km/s

Bundan önceki Kom da bendeydi [emoji12]

bolu dağından aşağı inerken pedal da çevirmeme rağmen 73.1 km/h i geçemedim.

Burada sayısal veriler var 40 km hızla gitmek için 50/12 rubleyi 80 kadansta çevirmek gerekiyor benim şuan 30 35 km hız arasında değişiyor hızım.
(link)

@halil ibrahim duran yok hocam burada genel olarak söyledim mtb ile bu hızların yapılmasının çok zor olduğunu göstermek için 52 11 oran ile yaptığınız hız gayet normal.

@ertanmrtz
52/11 ile düz yolda 40.8 ortalama ile pedal çevirebilenin elinden öperim.

Genelde 52/13-14 olur.

Geri