Scudo Sports

Yol bisikletinizde hangi lastiği kullanıyorsunuz?

Hangi lastik?

• Continental Grand Prix 4 Season

• Continental Grand Prix 4000S

• Continental Grand Prix 4000S II

• Continental Gatorskin

• Continental GatorHardshell

• Continental Ultra Sport II

• Continental SuperSport Plus

• Continental GP Force II and Attack II

• Michelin Pro4 Service Course

• Michelin Pro4 Endurance

• Michelin Pro 3-4 Race

• Michelin Dynamic

• Michelin Lithion 2

• Schwalbe Marathon Plus

• Schwalbe One

• Schwalbe Durano Plus

• Schwalbe Durano RaceGuard

• Schwalbe Marathon Supreme

• Schwalbe Ultremo

• Schwalbe Ironman

• Schwalbe Lugano

• Vittoria Rubino Pro

• Vittoria Zaffiro Pro

• Vittoria Open Corsa Evo CX & SC

• Veloflex Master

• Hutchinson Serisi

• Challenge Serisi

• Maxxis Serisi

• Rubena Serisi

• Diğer

• Toplam katılım
    941
@nurullah memiş daha önce de yazmıştım, 4 mevsim için ideal olduğunu düşünüyorum. Serin ve yağışlı havalarda da güzel yol tuttu, dayanıklı ve hızlı, hiç patlak sorunu yaşamadım. Gayet memnunum. 28'lik olarak yine pro4 alacaktım uygun bir yer bulamadım. Yoksa sevdiğim lastiklerdendir.

• Beğen
Tepkiler: nurullah memiş
Scudo
@Ozan k. patlak konusun da gayet iyiymiş evet. wiggle'de gayet uygun ben 22 dolar aldım tanesini :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@Batuavicii şu an diğer bisikletimde michelin dynamic var 23'lük.

Gayet güzel bir yaz veya kuru hava lastiği. Ama ağır sürücüler, yağmurda kullananlara başka daha büyük hacimde ve daha dört mevsimlik lastik öneririm.

@nurullah memiş kargosu takipsizdi güvenmedim Açıkçası . daha önce iki defa kargom kaybolmuştu..

@Ozan k. 60 dolar ve üstü hem kargo bedava hem de takipli, ben şuan yurtdışı sitelerinin arasında en avantanjlı olanı.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Continental Ultra Sport II

1000 km oldu.Yol tutuşu güzel fakat patlamaya karşı o kadar iyi değil.5-6 bin km daha rahat götürür gibi.

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
Önce ki bisikletim de yaklaşık 6bin km kadar vittori pro kullandım. Lastik suya gelmiyor hiç, anında kayıyor.

1K km dir de mich 4 season kullanıyorum, çok memnun kaldım diyebilirim. Ne suda ne de kuru yolda bir kusurunu görmedim. Vittoria' dan sonra harika diyebilirim.

Sıcak asfalt da ne olur, önümüzde ki günlerde göreceğiz. Yol tutuşu oldukça başarılı. Vergiden önce 230 ₺ civarına almıştım. Şimdi 300 olmuştur vergi ve dolardan dolayı..

(link)
Alacaksın şu lastiği ama yok arkadaş yok.

Merhabalar,

iki lastik arasında kararsız kaldım şuan kullanmakta olduğum lastikler swalbe lugano 700x25 telli 330gr mevcut lastiklerimi yine 25mm olucak şekilde değiştirmek istiyorum, alacağım lastiklerden beklentim şehir dışı sürüşlerde çabuk yarılıp yolda bırakmasın, performansı yuvarlanması yol tutuşu lugonalardan iyi olsun yeterli ilk terchim gp4000 S II idi ama yarılma durumu korkuttu beni 82 kg binici olarak , swalbe nin özelliklerinde tek lastık için olan max yük 70 kg diyor ben1,78 boyda 82 kg biriyim sorun yaratır mı gp4000 max kg sınırı var mı ? iki lastigide kullanıp tecrube edenler yardımcı olurlarsa sevinirim :)

continental GP4000 SII 700X25 katlanır çifti 290 tl ye geliyor ( yurt dışı )

Schwalbe durano race guard 700x25 katlanır teki 190 tl

@Erhan81

tavsiyede bulunacak birileri varmı acaba :) 2 gün içerisinde tercih yapmak durumundayım

@bacobaba39 aynı ürünü daha ucuza alacağın bir çok site var.bike 24 e bakın derim.Ben Türkiyede olmayan lastiği ordan aldım.ona en yakın lastik Türkiyede nerdeyse 2
katı fiyata satılıyordu !

@mühendis
Alacağımdan değil ürünü göstermek için dedim yoksa daha lastiğe o kadar para verecek seviyeye gelmedim.

son 1 haftada 3 kere patlayan conti gp 4s ii'lerden birini pert ettim. pazar günü sürüşünde ikisi birden patladı, bir şekilde eve döndüm.
bıkkınlık verdi biraz. özellikle yanlardan çok patlıyor.
hazırlıksız yakalandım, yurtdışından alıp beklemek istemiyorum, idareten birşey alıp pert olanın yerine kullanıcam, sonrasında yeni birşeyler alacağım yurtdışından.
ama ikisine de karar verebilmiş değilim.
idareten schwalbe durano alsam ne kadar tatmin eder kullanan arkadaşlar ne diyor? yeniler geldikten sonra yedek olacak çünkü durano.
çok pahalı olmayan, dayanıklılığı iyi, diğer özellikleri çok üst düzey olmasına gerek olmayan birşey lazım...

@Burak A. Maxxis Re-Fuse aradığınız lastik olabilir. Patlamaya karşı son derece dirençli, akıcı ve rakiplerine göre hafif bir lastik.

• Beğen
Tepkiler: Burak A.
@avkebele
teşekkür ederim
re fuse'de tek seçenek 23'lük buluyorum, var mı yok mu bi bakayım.
benim tercihim 25' başladığım günden bu yana.

continin birisi yedek olarak kaldı.

2 tane schwalbe durano double defence aldım. 25c..
bugün ilk sürüşü yaptım, 50 km civarında.
ilerleyen dönem deneyimlerimi de paylaşacağım,
ilk izlenim, lastikler konfor olarak neredeyse 2 gömlek daha iyi contilere göre (onlarda 25lik),
ama contideki hız ile arada da bir o kadar fark var.
özellikle kaymak olmayan asfalttaki rahatlık muazzam. şehir tur bisikleti kullanıyor hissi var. patlama konusunda da daha iyi hissettiriyor, güven veriyor.
uzun ve nispeten kötü yollarda (çeşme, mordoğan vs), hız önceliği olmaksızın kesinlikle kullanılır.
ama özellikle 30 kmh üzeri hızlarda çok ciddi fark var. ayaklara çok daha fazla yük biniyor hızlanma ve o hızı koruma konusunda.
bunları nispeten kötü hava ve uzun yolda kullanacağım,
idman ve tempo için yeni lastik bakmaya başlıyorum,
yine continental gp 4000 s ii alma ihtimalim yüksek.
23 ile 25 arasında kararsızım...
patlama, konfor ve ortalama hız konusunda ciddi fark olur mu?
özellikle aynı modelde ikisini birden kullanan arkadaşlar ne diyor?

Continental grandprix 4000. Bugüne kadar kullandığım en iyi lastik. Artık virajlarda kaymiyor ve lastik ötmüyor. ;)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@tolga akyol

Aynı problem bende de var temizlenmiyor. En son formulax siparişi verdim salı günü gelecek bakalım çözecek mi? Benim sadece arkada var zincirin yağıyla birleşince baya inatçı oldu.
Bu lastikleri yağmurdan sonra öylece bırakmamak gerekiyormuş :)

20170430_193429.jpg

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Geri