Bahsettiğiniz olay daha önce kullandığım, Vittoria Corsa Open G+'da başıma gelmişti. Bulaşık süngeri'nin sert yüzeyi ile hafifçe silerseniz çıkacaktır. Veloflex ile henüz böyle bir durum yaşamadım.
@Erdal Yılmaz Erdal bey çamaşır sulu Cif ile dediğinizi yaptım fakat olmadı. Yağmurdan sonra birkaç gün bekledi bisikletim ve acayip bir şekilde içine işlemiş. Ne yapabiliriim bilmiyorum ve lastiklerimi çok seviyorum
@tolga akyol Veloflexden memnun musunuz ne kadar kullandınız? Üretici önde 2000 arkada 1000 km (veya mil tam hatırlamıyorum) ömrü olduğunu söylüyor. Ben de satın aldım haftaya gelecek. Conti 4 season 6000 kmyi geçti. 2. bisikletimde Veloflexi yol tutuşu için sadece yaz kullanacağım acaba doğru tercih mi yaptım çok mu narindir aklım biraz karışık. Fikir verirseniz sevinirim.
@Erdal Yılmaz Sizden de yol tutuş ve performans yorumlarınızı alabilir miyim eğer yeterince kullanabildiyseniz.
@gokhankoc Gökhan bey. 3000 km diye okudum ama lastik başına hesabı bilmiyordum. Benim 2000 Km yi geçti lastikleri kullanalı.Valla gayet iyi duruyorlar.
Ben Mavic ve Rubena nın ardından bu lastiği aldım. 25 olmasına rağmen daha iyi hızlanıyorum bu lastikler ile.Yol tutuşu olarak ıslak zeminde çok zorlamadım.
Kuru zeminde zaten yapışıyor asfalta. Çok beğeniyorum bu lastiği.
Merhaba, henüz uzun yol yapamadım ama 100km olmuştur. Kuru zemin performansı çok çok iyi, ıslak zeminde ise yeterli düzeyde yalnız yağışlı bir hava da deneme imkanım olmadı. Ben de conti 4 sezon harici lastik kullanmıyordum, emin olun Veloflex sizi üzmeyecektir.
@tolga akyol@Erdal Yılmaz İlk taktığımda kıştı. Kuru asfaltta baya baya arka teker frenleme esnasında kayıyordu. Havalar ısınmaya başladı dün denedim biraz hala kayma var ama tabi o soğuk asfalttaki kadar değil. Var mı sizde de böyle bir durum?
Ben 25'lik conti 4seasons, 25'lik michelin pro4 endurance tan sonra 28'lik Schwalbe one pro'ya geçtim ve konfor harika diyebilirim. Üstelik hızım hiç azalmadı hatta bozuk yolda arttı.
Galiba 60-70kg'ye düşmedikçe bir daha 28 hacimden aşağı inmem.
Veloflex Master ve Corsa modellerinde önerilen üretici değerleri ön 6.000 arka 3.000km
320tpi bir ürün, kesinlikle narin değil.
En iyi performansı geniş jant (17-18mm ve üstü iç genişlik) ve latex iç lastikle yakalanıyor.
hiç fazla para vermeye gerek yok 2 defa 300 liralık swalbe marathon lastık aldım 1 defa garantıden değişti 2 defa yarıldı. 1 haftada 4 kez patladığı oldu. maxis ve contineltal kullandım onlarda yarıldı çok kısa süre içinde hava basıncı 100 ile 105 arası basıyordum.
son 8 aydır cst kullanıyorum 1 kez veledromda patladı daha da patlamadı. o 1 kez patladıgındada veledroma goren motora çarpmamak için çukura gırmıstım hızlı ondan patlamıstı
(link)
3 yıldır yol bisikletinde 5 farklı marka denedim en dayanıklısı bu lastik çıktı cstden hiç beklemezdim bu kadar iyi çıkacağını
@Ozan k. pro4 endurance modelini sipariş ettim bende 25mm olanından şuan pro3 race kullanıyorum , pro4 hakkında düşünceleriniz nelerdir testlerden epey yüksek not almış.