Scudo Sports

Yol bisikletinin dezavantajları - Yol bisikleti önerisi

@Pamuk

Aynı bisiklete sahip olduğumuz için soruyorum. Stok jantı mı kullanıyordunuz? Yenisi için fiyat aldınız mı?

Scudo
@Kayaemre
20 kadro, 15-16 kilo, kapıdan geçmeyecek kadar geniş gidonlu mtb var bende. 4 kat çıkartıyorum. bazen günde 4 defa. DSC_1075.JPG

Emin olun Bisikleti çalınan herkes sizin gibi düşünüyor. Bu yüzden bisikletlerin %80' i apartmandan çalınıyor. Benim çalıntı başlıklarında gördüğüm bu.

Benim ailem de olaya senin gibi bakıyorlardı ama çalınıp paranın çöpe gideceğini söyledim. Başta söylenseler de zorla kabullendiler.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@volkan ismail

Daha bu stok jantlara para harcamak istemediğim için fiyatını sormadım 2. el jantlara bakıyorum bulamazsam aslı bisikleti arayacağım. Çemberi 100 lira ama bu jantlar için fiyatı bana pahalı geliyor. çember gereksiz pahalı 1500 liralık jantların çemberleri 200 liraya satılıyor. Sculturaya en çok yakışmayan şey bu stok jantlar yoksa bisiklet çok iyi.

Tw modelinde fulcrum var diğer ülkelere stok jantla gönderiyorlar
(link)

Benim bisiklet scultura 400 bu arada al. kadro
(link)

(link)

@Pamuk 400 ile 4000 in jant setleri aynı.

Fiyatını öğrenmiş olursanız bana da iletirseniz sevinirim.
Ben de değiştirmeyi planlıyorum. 2.el fiyatı ne olur diye sorguluyorum.

@Mustafa Zeybek bendede 17 inç dağ bisikleti var ayni geniş gidonlu onu da evin katın da saklıyorum aslında bu bisiklet in arka tekerine takılan aparattan alabilirsem eve çıkarmayı düşünüyorum bakımı filan da kolay olur benim için ama şimdilik böyle devam etmem gerekiyor.

Evet arkadaslar konuyu 11 ayin ardindan hortlattiktan sonraki kararim haziran ayini beklemek bazi bisikletciler yeni modeller gelecek diye indirime gidiyorlar ellerindeki mali cikartmak istiyorlar yani firsatlari kovalayacagim ve sanirim haziran gibi 105 setli karbon masali guzel bir yol bisikleti alacagim yardim eden ve cevap yazan herkese tesekkurler

@Scaeter Hocam, sora'nin eskisini kullanmıştım, bir süre sonra kesmemeye başladı. Alacaksanız minimum yeni tiagra 4700'lü bir bisiklet almanı öneririm. Ben bendeki lapierre'e sıfıra yakın ve çok uygun bir set aldım ve bisiklet hakikaten değişti, farkı hissedim baya soradan sonra. Ayrıca jant seti de çok önemli. Hatta belki de kadrodan sonra yolda bisikletin akıcılığını ve amiyane tabirle gittiğini hissettiren şey. Onun için de bisikleti alırken jantlara dikkat etmeni öneririm. Minimum shimano jant seti olan bir bisiklet al. Zira bisikletin üzerinde gelen jantlar hem ağır hem de akıcılık acısından tatmin etmiyor. Ayrıca, bisikleti aldıktan sonra fiyat performans tavsiyesi jant colle rollen elite öneririm. Tabi tüm bunların dışında ve en başında iyi bir kadrolu almanı bisiklet öneririm. Yerli bisikletlerin 2000 TL'nin altındaki kadrolarından uzak durmanı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim...

Geri