Scudo Sports

Yol bisikletinin acımasızlığı

Imlampre

Daimi Üye
Tepki
276
İsim
hakan
Bisiklet
Cannondale
Slm arkadaslar.asagida paylastigim linkte yol bisikletinin ne kadar zor ve acimasiz bir spor oldugunu göreceğiz.Görüntuler 2016 TUR of Turkey 8.etap 202.1km lik Marmaris - Selçuk arasına aittir.
Dramatik görüntüler var kâhramanimiz team roht takimindan Nicolas Baldo.

Player oynatma zaman aralığı 1.30.25
Ve 2.15.15. Lütfen izleyin.

Scudo
İzleyemiyorum devre dışı :D

youtube dan izleyebilirsiniz o bölümü link bayatlamış galiba

Anlayamadım ki, ne yapalım ağlayalım mı? Adam bitmiş belli ki, önceki günlerde ki strese vücudu tepki veriyor ve daha fazla o tempoda gidemiyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Serrchi Profil resmi bu şekilde olan bir insan lütfen yorum yapmasın. Bu nedir ya. :):):):)

@Serrchi
3452769c-0c68-4170-a927-d87d0158722d.jpg
Buna daha çok benzemiş.

@trainspotting35

:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::komik::komik::komik::komik: Bu en azından uçuyor, bizde o da yok :)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@Serrchi Ben de onu diyorum uçmuyorsun madem o gözlükler niye :):)

2016 TUR unda temponun çok yüksek oldugundan şikayet etmisti astana takımı ve bir kaç egresiflik yapıp diskalifiye olmanin eşiğinden dönmüştü.@Serrchi 200 kmlik Kumluca Fethiye etabını koştuktan sonra ki hissettiklerim ve vucudumum bitkinliğini aklıma getirdi video.yaşamak gerek o anları.

arkadaşlar bir sorum olucak bısıkletımın fren kolu clarıs bı anda rubleyi büyütürkrn çat diye bir ses geldi ve büyük dişliye atmadı ne olmuş olabilir

Öyle. Birde bununla %18 rampa tırmanışı var ki evlere şenlik :D

Valla ben daha cok masrafli olmasinin verdigi acimasizlikla ilgileniyorum. Lastigi ayri dert, grupseti ayri dert, gidon bandi, grupseti, formasi, pedali, hepsi cok pahali.. Keske bu kadar pahali bir spor olmasa.

Bisiklet kadar zor spor yok dersek,
Aslında yalan söylemiş olmayız.

Çünkü,
Dünyada kac adet spor dalı var ki
4+ saat boyunca
Maksimum tempoda sporcuların
Hem fiziksel
Hem zihinsel
Sınırları zorlasın....

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Geri