@trainspotting35
Evet ilginç ilk defa görüyorum. compact bir yapısı var. bu ürünün ismini biliyormusunuz ?
@Surabaya
sorun şu bu bisikletin bana uygun olup olmadığı ve ya bisikletin ayarları ile ilgili değil. omuzdaki kas zedelenmesi ile ilgili
@epsilon91
ufak bir kaz zonucu omuzdaki kaslarda sıkıntı var. ödem indikten sonra MR cekilcek. yırtık varsa iyileşme bayağı uzuyacak.
ikinci el almalı, kullandıktan sonra ikinci el satılacak birşey olmalı. o vakit markalara yöneliyoruz .
fiyatlar yükseliyor.
@2kaplan
evet hiç kullanmadım fakat seledeki yayı olsun gidonların yüksek oluşu kesinlikle beni yormayacak bisikletler. vites sistemi olarak nexus larda sorunsuz sistemler diye biliyorum. batavus ve gazalle için 1500 ayırmak gerekcek, ikinci ellerine .
@MehmetAliB.
Edirne'de böyle bir imkan yok. olsada bike fit yaptırmazdım. 350-400 civarında bir rakam telafuz ediliyor.
internetde gerekli materyellar var. izleyip okuyarak gerekli açısal ve pozisyon bulunabilir. mutlak bikefit sistemi yazılımı gibi olmasada işe yara

.
@mariokaldato
Raişit cumhur bey , bu kesinlikle mantıklı bir çözüm gibi fakat makine'nin ruhuna , duruşuna ters
şu pozisyonu ne yapsa bu kullandığım bisikletde yakalayamam. mevcut bisikleti koruyup , erkek / bayan kadro demeden şöyle bir şeyler bulmam lazım.
Kesinlikle omuzdaki yük kalkar gibi