Alper Eren Ceylan Üye Kayıt 18 Temmuz 2013 Mesaj 52 Tepki 5 Şehir İstanbul Tuzla Bisiklet Carraro 14 Ağustos 2013 #21 @ahmetcan44 Yani bunda nasıl komik durum olabilir ki ?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 14 Ağustos 2013 #22 Yahu iyi de, videoda isim yazıyor zaten? Neyse, bu arada çekimlerdeki kazalarda Pinarello'nun maşasının sol bacağını ve sol STI kolu sağlam çizdirmiş. Ben üzüldüm.
Yahu iyi de, videoda isim yazıyor zaten? Neyse, bu arada çekimlerdeki kazalarda Pinarello'nun maşasının sol bacağını ve sol STI kolu sağlam çizdirmiş. Ben üzüldüm.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 14 Ağustos 2013 #23 o değil de, adamın gezmiş olduğu yerler ne kadar güzel. hele güneş batarken gittiği yer. orada bisiklet sürmek vardı. bu arada videonun sonunda mesajda vermiş , bisikletinize iyi bakın, bakımını yaptırın der gibi.
o değil de, adamın gezmiş olduğu yerler ne kadar güzel. hele güneş batarken gittiği yer. orada bisiklet sürmek vardı. bu arada videonun sonunda mesajda vermiş , bisikletinize iyi bakın, bakımını yaptırın der gibi.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 14 Ağustos 2013 #24 @Ali Demir WD-40'ınız eksik olmasın der gibi.