Scudo Sports

Yol bisikletine çamurluk takılır mı + bagaj kullanılır mı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
yani yağmurlu havada yol bisikleti olan biri çamurluk kullanır mı, kullanmazsa nasıl çözüm üretir

(link)

ek soru: peki adamın birinin yol bisikleti var ve tura çıkmak istiyor diyelim, yol bisikletine bagaj takılır mı yoksa en yakın süpermarkete gidip orbis marka dağ bisikleti alması mı lazım.

Scudo
Takılır,

(link)

Takılır ama o yağmurlu havada ve ıslak yollarda mecbur kalmadıkça kullanmamanızı öneririm, çok dehşet kayıyor maazallah :D

bende yol bisikleti yok zaten de yol bisikletlerinde hiç görmedim çamurluk, merak ettim ondan sordum

(link) böyle bir şey takıldığını düşündüm komiğime gitti zaten haha

Yarışlarda kullanan prolar bile var:

https://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2015/03/WATSON_00004135-044-e1427374177577.jpg
En solda sadece arka tekeri görünen 148 numaralı bisikletin selesine bakın; "ass saver" var...

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
ben aşağıdakini kullanıyorum. takması ve çıkarması çok rahat. birkere bisikletine kelepçesini sabitliyorsun. sonra quick release tarzı bir mandalı va 2 sn de çıkarıp takılabiliniyor. başka model şeçersen de sadece uygunluğuna değil kolay ve hızlı montaj/demontaj olmasını gözetmeni tasiye ederim

(link)

Bende bu yol bisikletlerine çocuk koltuğu takılır mı diye merak ediyorum? Acaba lastiklerin haddi var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: piyonizm
Benimde yol bisikletim var benim şahsi düşüncem ben takmam. Her şeyin bence bir kullanış amacı biz üst düzey bir kullanıcı veya yarışlarda yer alan biri değilsek ki sanmıyorum. Takılması orjinalliğini bozar kanaatindeyim.

Yol bisikletinin amacını performans olarak görüyorum. Bence takılmamalı zaten takma delikleri de yok diye biliyorum.

Kendi adıma ben de hiçbir şekilde takmam.Ferrari ile mangal yapmaya gider misinz? Öyle düşünün.Sadece mümkün mü değil mi acaba? Mümkünmüş.End of story :D

Geri