Hastateker
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 737
- İsim
- Osman Özgün Yıldız
- Bisiklet
- Trek
Merhabalar, herkese kolay gelsin
Sınav senesindeyim ygs lys derken kilom 3 basamaklı oldu malesef :/
Çocukluğumda 10 yaşlarımda bir bisikletim vardı. Drag marka çift süspansiyonlu bir bisikletti şimdi market bisikleti diye tabir ediliyor. Zamanında çok para vermiştik
delta bisikletten almıştık hatta
O bisikleti ben sürünce sıkıntı olmazdı ama tontik abim binince gacur gucur ses gelirdi orasından burasından 
Şimdi ben de tontik oldum
sabit kadro tercihimde ve de yol bisikleti tercihimde o kadro tontiklikten gacur gucur eder mi?
Accell Bisikletin ürettiği 2 marka bisiklet üzerinden gidiyor bu konu(Bianchi,Carraro).
Ben şu an 105 kilo civarındayım.183 cm boya sahibim. Bisikleti ilk aldığımda 105 kilo olsam, sonra bu 100 95 90 vs. gitse. Bisikletin kadrosu esner mi? Sağlamlığını yitirir mi?
Oğlum sen şişmansın bak yol bisikleti seni taşımaz diyen babam için soruyorum bu soruyu
yol bisikleti tekerleri beni taşır mı yoksa babamın dediği gibi yamulurlar mı
Ve de yol bisikleti için kadro seçimi 56 kadro olarak yaptım. İç bacak boyum 91 cm. 58 kadro boyu daha mı uygun olur?
Ve de bazı markalar cm cinsinden değilde S M L XL XXL yazmış kadro boylarına.
Bana uygun olan kadro boyu 56/58 ne ise hangi bedene denk geliyor?
Teşekkürler şimdiden kolay gelsin herkese
Sınav senesindeyim ygs lys derken kilom 3 basamaklı oldu malesef :/
Çocukluğumda 10 yaşlarımda bir bisikletim vardı. Drag marka çift süspansiyonlu bir bisikletti şimdi market bisikleti diye tabir ediliyor. Zamanında çok para vermiştik
Şimdi ben de tontik oldum
Accell Bisikletin ürettiği 2 marka bisiklet üzerinden gidiyor bu konu(Bianchi,Carraro).
Ben şu an 105 kilo civarındayım.183 cm boya sahibim. Bisikleti ilk aldığımda 105 kilo olsam, sonra bu 100 95 90 vs. gitse. Bisikletin kadrosu esner mi? Sağlamlığını yitirir mi?
Oğlum sen şişmansın bak yol bisikleti seni taşımaz diyen babam için soruyorum bu soruyu
Ve de yol bisikleti için kadro seçimi 56 kadro olarak yaptım. İç bacak boyum 91 cm. 58 kadro boyu daha mı uygun olur?
Ve de bazı markalar cm cinsinden değilde S M L XL XXL yazmış kadro boylarına.
Bana uygun olan kadro boyu 56/58 ne ise hangi bedene denk geliyor?
Teşekkürler şimdiden kolay gelsin herkese