Scudo Sports

Yol bisikletinde hangi lastik ?

Scudo
@bicylerace

Çok teşekküler. Lastiklere baktım ama bulamadım ? Siz nerden aldınız acaba ?

@nime

Blizard Sport benimkiler, 2 sene oldu Eskişehir-Efor Bisiklet.
(link)

Dün 700x28 rubena aldım ama Scott s40 bisikletimde sürme yapiyor ? en iyisi 23 e geri dönmek galiba ?

Maxxis yeni bir model cikardi ve bunun piyasadaki gercek ve tek radyal yol lastigi oldugunu iddia ediyor; Maxxis Radiale 22c & 23c. Maxxis'in one cikarttigi birkac ozelligi; konforlu surus saglamasi, virajlarda cok kontrollu olmasi, uzun omurlu olmasi ve patlamaya karsi direncli olmasi. Bir goz atin isterseniz, yorumlar hep olumlu olmus bu yeni model icin.

• Beğen
Tepkiler: Raven_35 ve nime
@Ozzgurr

ilk önce teşekkür ederim :) Peki bu lastiği yurt dışından mı getirtmek gerekiyor ?

Continental GP 4 Season a bak istersen. Herşeyiyle dört dörtlük bir lastik.

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
@Güney Tuncer

Baktım inceledim güzel bir lastiğe benziyor. Ama patlamaya karşı bir şeridi varmı yokmu öğrenemdim hala ?
Teşekkürler.

Bence Grand Prix serisi oldukça başarılı ben gp4000s kullanıyorum. Ama sizin için 4 season ideal bir lastik.

Daha öncede dediğim gibi maxxis re fuse diyorum istanbul hatta Türkiye şartlarında şehir içi ve antremanlarda kullanılabilecek hem ucuz hemde kaliteli bir lastik , ince tırtışlı diş yapısı gereği yağmur çamur ıslak kuru bence her şartta kullanılır, patlamaya karşı silkworm koruması var ,ağırlık adeti 260-270 gr arası ,çifti yaklaşık 100 lira şu an kendi bisikletimde kullanıyorum.:in:

Motis bisikletten temin edebilirsin.

http://i39.tinypic.com/118daih.jpg

http://i43.tinypic.com/3523xph.jpg

• Beğen
Tepkiler: Raven_35 ve nime
@nime

bende arkadaşımın 700*28 lastiğini denedim. sürtme falan yapmıyor. yaklaşık en yakın mesafesi arka fren grubu ve uzaklığı 1 cm.
markasına bakıp yazarım. arkadaşım bir tanesini bana verdi. ben de kaliteli 700*28 lastik arıyorum.

@MUSTAFA AKTAŞ

Valla haklısın ama bende sürtme yaptı hemde çok ? Oysa ki Scott S40 ta 28 mm kadar yolu var ama Rubena lastik 28 mm olçüsü olmaması beni de şaşırttı ?

@nime

taktığım lastikler kenda-176 diye bir lastik.
gayet kaliteli bir lastik. fiyatı ingilterede 8 euro. tr de bulursam alırım. çünkü sadece bir adet var bende.
rubena büyük ihtimal 28 değil, yada ölçü farklı olabilir.
kenda-176 dan çok memnunuz.

• Beğen
Tepkiler: nime
Geri