Scudo Sports

Yol bisikletinde hangi lastik ?

nime

Daimi Üye
Tepki
77
Selam arkadaşlar işe gidip gelmek için scott s40 kullaniyorum ama lastik değişimi gerekicek zira daha dayanıklı bir lastiğe ihtiyacım var + patlamaya dayanıklı olmasını istiyorum bana ne önerirsiniz ?

Scudo
Maxxis re fuse önerebilirm oldukça iyi bir lastik, diş yapısı gereği çok kullanışlı, kesik yada delinmeye karşı dayanıklı fiyatıda çok uygun, Roadbikereview normalde ürünlere puanı çok kıt verir bu lastiğe 5 üzerinden 4.80 vermişki zaten son noktayı koymuş.

• Beğen
Tepkiler: nime
@Bülent ÖZER

Ustadım çok teşekkür ederim :)

peki bunun hakkında bilgisi olan var mı ?

(link)

Rubena lastikler kaliteli gerçekten de.Çek malı lastikler ve patlamaya karşı çoğu modelinde bir ara katman oluyor.Ayrıca Michelin'in bisiklet için ürettiği lastikleri de Rubena yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: ilyasss ve nime
kullanan kimse varmı peri ; Rubena lastiği ?

Ben de Rubena Walrus düşünüyorum ama rubenanın tüm sitelerinde Walrus için APS özelliğinin var olduğu söylenmiyor. Ama satış sitelerinde bu lastik için APS özelliği var deniyor. Çelişkiye düştüm. Rubena Flash düşündüm o yüzden..

• Beğen
Hutchınson Top Speed Kevlar. Bu lastiğin 700*28 ebatını kendi S40'ım da kullanıyorum. Hafif ve sağlam bir lastik. Yaklaşık 700 km yol yaptım henüz patlatamadım.

(link)

• Beğen
@nime

Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Çiftini 30 tl ya aldım. Ağır kilomdan dolayı arazi lastiklerimi bununla değiştirdim ve performansım çok arttı. 140 kiloyu taşıyorsa zaten sorun yoktur. tavsiye ederim.

• Beğen
@MuratHan
Ben de kullandım ve 1 ayda ömrünü bitirdi. Öncelikle çok kolay yarılabiliyor. En kötü özelliği ise kenarlarının çok dayanıksız olması. Benim lastik kenarlarının ipliklenip parçalanmasından dolayı ölmüştü.
Sabahtan beri roadbikereview.com'da bakmadığım lastik kalmadı en iyi yorumları maxxis re-fuse almış. Ben de ondan almayı düşünüyorum.

• Beğen
@nükleer kedi

Bende senin gibi düşünüyorum. Ama acaba daha iyi bir alternatif olabilir mi diye de geçemiyorum. Mesela Vittoria Rubino PROII almak var aklımda ? :)

(link)

Ben continental grand prix 4000 i tavsiye ederim yaz kış kullandım ıslakta kuru da yol tutuş olarak sürüklenme direnci olarak oldukça başarılı 8000 km geçtim patlatamadım başka bir markayı 1000 km içinde 3 kez patlattım yarıklara karşı da bence daha dayanıklı ama karar senin

@rower mert

Fiyatı da iyimiş yani :) Ama iyi lastik olmalı zira profesyoneller için üretilen Alman teknolojisi olna bir lasitkmiş !!!

Birde nerelerde kullnadın bu lastiği acaba ?

Ben rubena kullanıyorum .Pek patlamıyor ama emsallerine göre biraz ağır

Schwalbe Blizzard kullanıyorum patlatamadım lastiği çok sağlam ,çoğunlukla şehir ve stabilize delik deşik yollarda kullandım.:in:

(link)

• Beğen
Geri