C cagankale Üye Kayıt 3 Ağustos 2016 Mesaj 3 Tepki 0 Yaş 34 Şehir eskisehir 3 Ağustos 2016 #1 Oncelikle hepinize merhaba bisikletimin dış lastiğinde 3 maks 4 mm kesik var bunun için onerileriniz varmi.yama tutarmı.Cevaplarsaniz sevinirim. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oncelikle hepinize merhaba bisikletimin dış lastiğinde 3 maks 4 mm kesik var bunun için onerileriniz varmi.yama tutarmı.Cevaplarsaniz sevinirim. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bora Kıraç Aktif Üye Kayıt 5 Nisan 2013 Mesaj 195 Tepki 404 Yaş 37 Şehir İstanbul İsim Bora Kıraç Bisiklet Scott 3 Ağustos 2016 #2 İçerden yapılacak sağlam bir yama iş görür. Ben benzer bir kesikle 1500 civarı KM devirdim bir önceki lastik setimde. Tabi biraz şans meselesi, aynı noktaya yine keskin bir cisim gelirse kaçış yok. Tepkiler: cagankale
İçerden yapılacak sağlam bir yama iş görür. Ben benzer bir kesikle 1500 civarı KM devirdim bir önceki lastik setimde. Tabi biraz şans meselesi, aynı noktaya yine keskin bir cisim gelirse kaçış yok.
C cagankale Üye Kayıt 3 Ağustos 2016 Mesaj 3 Tepki 0 Yaş 34 Şehir eskisehir 4 Ağustos 2016 #3 Tesekkurler cevabiniz icin. iç lastik yamasindan mi bahsediyorsunuz? LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler cevabiniz icin. iç lastik yamasindan mi bahsediyorsunuz? LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
D Deniz Duman Daimi Üye Kayıt 14 Kasım 2014 Mesaj 220 Tepki 155 Şehir İzmir 4 Ağustos 2016 #4 iç lastik yama tavsiyesi burada deri yama satan biri var. Bilmem is gorurmu... Tepkiler: cagankale
isasntrk Üye Kayıt 27 Nisan 2015 Mesaj 41 Tepki 19 Yaş 32 Şehir Antalya İsim İsa Bisiklet Merida 4 Ağustos 2016 #5 Kesik kısmın içinden doğru iç lastikler için olan yamayı oraya uygularsan seni idare eder diye düşünüyorum. Tepkiler: cagankale
Kesik kısmın içinden doğru iç lastikler için olan yamayı oraya uygularsan seni idare eder diye düşünüyorum.