arkadaşlar merhaba uzun zamandır kullanmadığım bisikeltimi çıkardım vede 1 aydır acayip keyifle geziyorum kendizi biraz ağır çinli bir kardeşimiz olduğu için onu fazla yormamaya karar verdim yanlız atamam kıyamam ben kendisine o kömürlüğümün köşesinde yinede çıkıp turlamaya hazır bekleyecek.şimdi sürekli şehiri içinde vede çalıştığım yer ile ev arası 15 kilometre işe gidip gelirken kullanabileceğim günlük 30-35 kilometre yapacağım bir bisiklet istiyorum. kron xc1000 gördüm bugün baya hoş evdeki çinli bayağı kıskanacak baya vede salcano city bike sport diye bir bisiklete baktım oda 28 inç olamsı ince teker hoşuma gitti vede arda 150 ytl gibi fark var. antalyada gittiğim bisikletçi kronct1000 yol bisikletininde piyasada olmadığını söyledi.şimdi kara kara düşünmeye başladım kronxc 1000 mi kendisi çok hoşuma gitti yoksa yol bisikleti mi yada salcanodan başka öneriniz varsa onuda dinlerim. evdeki çinliye çaktırmadan bu işi ksıa zamanda bitirmeyi düşünüyorum kendisi bu durumu farkedip beni yolda bırakacağından korkuyorummm. yardımalrını için şimdiden teşekkürlerr