Scudo Sports

Yol bisikletim

Cuma günü kackarda görmüştüm bisikletini ogünde değim gibi çok güzel toplanmış bir bisiklet güle güle kullan özellikle sele harika bisikletle mükemmel bir uyum içinde.
Bu arada aslı bisiklette bu kadrodan 1 adet 52 cm bulunmakta sele,sele borusu,sele kelepçesi,boğaz,gidon,maşa ve furş yatağı dahil 500$

Scudo
Bisiklet olmuş tamamdır iyi günlerde kullanmanız dileği ile ,
Şimdi onun hakkını verme zamanı gelmiş gibi Her cumartesi , pazar saat 09.:00 da grubuna bekliyoruz sizi bakalım göbekleride rengi gibi güzelmi ? Bisikletiniz yolda iyi akıyormu ?

@Bibendum

Evet önümüzdeki hafta sonu gelmeye çalışacağım :)

Güncelleme : Yeni decaller... :)

http://img148.imageshack.us/img148/6905/spa0082ln8.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
yeni resmide çok güsel olmuş abii sana iyi yarışlar :)

Yeni hali süper...Yanlız sanki sele borusu küçük durmuş.Ama çok güzel bi' bisikletiniz var güle güle kullanın...

Çok şık ve agresif duruyo..Hadi bakalım hayırlı olsun..:)

güzel bisiklet amoeba hayranıyım:)Ayıp olmassa ne kadara aldıgınızı sorabilirmiyim?

Yol bisikletinin de dadı başka oluyor yaw :)

Racing bir yere kadar MTB bir yere kadar 2si de birbirinin yerini dolduramaz ;)

@Ercan Bayram

Ercan ne yalan söyliyim yolu topladığımdan beri 1 kere bindim mtbye :D

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
ya biraz daha resim çekersen doya doya yeni haleri güzel güzel görmek isteriz abi çok tatlı ya bisiklet çook yarışlara giriyormsun acaba yol yarışlarına bu bisikletle güle güle kulanman dileği ile

selamlar, 105 teker seti ile WH-R500 arasındaki agırlık farkı nekadar biliyormusun acaba?

eeeh yetti be bıktırdınız beni satacam sonunda su mtb yi alacam bende bi yol bisikleti :) hayırlı olsun güle güle kullan

iyi sürüşler

Geri