Scudo Sports

Yol bisikletim MTB bisikletim.Olağan üstü.

Scudo
Ağzım sulandı resmen.Müthiş hepsi de. :)

• Beğen
Tepkiler: Cebrail ŞEKER
Cebrail Hepsi Bir Birinden Güzel Sende Bunları Hak Ediyorsun..Umarım Daha İyi Yerlere Gelip Daha İyi'lerini Kullanırsın..Başarılarının Devamını Diliyorum Dostum.

Bisikletler harika...Üçü de çok güzel.Güle güle kullanın...

güzel biskletler hayırlı olsun...kazasız sürüşşler...

Öncelikle seni tebrik ederim kardeşim... Manevi açıdan çok değerli biskletler sakın satmaya falan kalkma :) İyi günlerde kullan

Yani ülkemizde yollar,özellikle anadolu'da biraz daha iyi olsa yol bisikletinin keyfi daha iyi çıkardı. Gerçi bahsettiğim şehir içi yollar. Mtb ile bile bazen zor gidiyorum çukurlardan,çamurdan sakınarak. Yol bisikleti ile artık lastiğin girmeyeceği yer kalmaz! Neyse ki yeni yollar yapılıyor artık. Önümüzdeki yıllarda çok daha keyifli olacaktır bisiklete binmek.

• Beğen
Tepkiler: Cebrail ŞEKER
Sakın bana sedona ile street filan yapıyorum deme :eek: :eek: :eek: Bianchi'ne aşşşık oldum :rolleyes:

cebrail balkanlarda gösterdiğin başarı için tebrik ederim bugün salcanonun sitesinde gördüm .. başarılarının devamını dilerim .. bisikletlerinde çok iyiler bol pedallamalar ..

Cebrail kardeşimizi kutlar, çok daha iyi başarılara imza atmasını temenni ederim...

Uzun yıllar gurur kaynağımız olacağına inanıyorum;

http://i53.tinypic.com/330crb6.jpg

@serhat toy

Adam resmen 44 ortalamayla gitmiş. :eek:

Geri