Scudo Sports

Yol bisikletim MTB bisikletim.Olağan üstü.

Scudo
Müthişler doğrusu, iyi günlerde bol pedallar ve galibiyetler dilerim :=)

• Beğen
Tepkiler: Cebrail ŞEKER
Bisikletleriniz tek kelimeyle harika onlardan birisi benim olsa binmeye kıyamadım....
Bir sorum olacaktı bianchi italyan mı? Yoksa bizim Türklerin çıkardığı çakma Bianchi mi?

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
helal olsun cebrail kardeşim. hakkınla kazandın bu bisikletleri :) italyan bianchi galiba.

harikasın bu yaşta bu başarı tebrikler ve bisikletlerini güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: Cebrail ŞEKER
Salcano Güzelmiş :) Güle Güle Kullanın :)

Cebrail öncelikle bisikletlerin hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.Seni Barış abi aracılığıyla tanıdım Allah nazarlardan saklasın.Başarılarının devamı dileğiyle

@yunus Emre Güngör

koç kazasız belasız başarılarının devamını dilerim :in:

yerli malı yurdun malı gibi olmuş :D hepsi de şahane başarıların devamını dilerim.

cebrail uzun zamandır seni forumda göremedim bisikletler gerçekten güzelde bi yarışta öyle 6 milyarlık bisiklet mi veriyolar? :O yarış milli takımın mı kim düzenliyor?

öyle birşey yok milli takımın bisikletlerle alakası yok sadece o milli takımın bize destek amaçlı verdiği bisiklet

ok onu anladımda delta bisiklet falan yarışlarda altın veriyo bu adamlar bisikle veriyor :D kim düzenliyor bu yarışı

Çok güzel kızlar yahu.. :D Şaka bir yana gerçekten çok iyiler.. Dereceler içinde ayrıca tebrik ediyorum..

İyi pedallar dilerim.. :)

Geri