Scudo Sports

Yol bisikletim ile rahat edebileceğim sırt çantası tavsiyesi.

Scudo
Yaptıgım uzun yol ardından sırt cantasının yol bisikleti icin biraz agrlık we sırt terlmesı (normaldn fazla) yaptgnı gordum. yol bisikletinde yardmcı malzemeleri olabildigince bisiklete yuklemek gerektigini düşünmekteyim.

@KUTAY67
Sirt cantasi bisiklette problem
Buyuk selealti cantalari her zaman daha iyidir bence

• Beğen
Tepkiler: KUTAY67
@KUTAY67 hocam sırt ağrısı yaptı bende sizi bilemem ama terletmeyeyen iy ibir şey için 200 tl gözden çıkartmanız gerekecek sanırım

@ATALAY16 decathlonda 10L hydra var btwin marka, ambuyuk sele altı işimi görecek sanırım.

Şu ürün çok hoşuma gitti ama yeşili olmadığı için sipariş vermeyeceğim stoklara girmesini bekliyorum (link)

Gezinirken dikkatimi çekti bu, çok güzel gözüküyor (maleroads çakması ama olsun). sanırım bunu sipariş vereceğim. Yeşili de var hem :) (link)

Merhaba,
Zaman zaman işe bisikletle gidip geldiğimden, ayakkabı, pantolon,t-shirt vs taşımam gerekiyor.
Öncelikle decathlondan 10 liralık çanta ile gidip gelmeye başladım. Bisikletim MTB fakat 1.50 slick lastik takılı.
İşe vardığımda tüm vücudum kuru fakat çantanın değdiği her yer sırılsıklam oluyordu.Sizler gibi bu işi iyice araştırmaya başladığımda en uygununun sele borusuna takılan tak çıkar özellikli 10kg limitli alüminyum bagaj olduğuna karar verdim.
Bagajı işe gideceğim günlerde yaklaşık 30 sn de bisiklete monte ediyorum, çantayı da kancalı lastikle bagaja sabitliyorum.Toplamda yaklaşık 1 dk bu iş için uğraşmış oluyorum.
İşe vardığımda sırtım kuru kalmış oluyor. Bagajın ağırlığı 980gr. taşıyabildiği yük 9 yada 10 kg'dı tam hatırlamıyorum.
Herkese tavsiye ederim.Hareket rahatlığı ve sırtınızın terletmiyor olması çok fayda sağlıyor.

Geri