Scudo Sports

Yol bisikletim ile rahat edebileceğim sırt çantası tavsiyesi.

KUTAY67

Daimi Üye
Tepki
235
İsim
Independent
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Ghost
Bisiklet türü
Diğer
yol bisikleti için kaç litre sırt çantası yeterli olur acaba?

Scudo
yanında neler taşıyacaksın, formanın cepleri varmı vs. bunlarıda belirtirsen daha iyi olur bende 10 litre'lik çanta var decathlondaki arpenaz 10 modeli ama daha küçüğü daha rahat olur çünkü neredeyse tamamı boş geziyorum çantanın

• Beğen
Tepkiler: KUTAY67
İlla sırt çantası dersen arkadaşında dediği 10'luk aprenazlar idare eder. Lakin büyük hacimli sele altı çanta ve forma ceblerini tavsiye ederim. Hem daha rahat, hem aerodinamik olarak daha etkili hem de daha hoş duruyor..

• Beğen
@ommemo Formam climate ozellgi olam turden ama cebi yok, cantayı gunluk hayatmdada kullanan biriyim. sihmanonun u2 modelni gordum, sirtmda cuzdan warms gbi durdu boyum 1.85. icne tshirt,corap,ic lastk,tlfn,braz da meywe yada kuruyemis bulundururm.

@lealtad Sele altı cantaya bakmaya gideyim hawa guzel gorunuyor :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@KUTAY67 al dechatlonun 10 liralık sırt çantalarından... Yeter de artar bile... Shimanoya o kadar para verilir mi bi çanta için...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
aynen eğer illa ki sırt çantası alacaksan decathlondan al ama ben 2 aydır kullanıyorum, 2 hafta önce yurt dışından sele altı çanta sipariş ettim onu kullanmaya başlayacağım, sırt çantası sırtını çok terletiyor.

• Beğen
http://www.deuter.com/assets/products/images/360xauto-4428-bike-backpack-race-exp-air-blue-white.jpg

Deuter race air 12+3L , ben yurt dışından bu modeli aldım, çok ama çok memnunum, sıtta var mı yok mu belli değil ve terleme minimumda, çantanın kendisi biraz ağır ama sırtta rahatsızlık vermedi

günlük işe gidiş gelişlerde tüm kıyafetimi ve cüzdan telefon anahtar gibi aksesuarları alıyor. Bir kez alayım iyi birşey olsun derseniz tavsiye ederim.

Bunun dışında bisikletle sırt çantası bence 10 12 litrenin üzeri fazla. belinize zarar verebilir ve aşırı terletir.

yol bisikletinde çanta sıkıntı olmuyor mu ya?

• Beğen
Tepkiler: pilot
@baykuş97 sırt çantası her an kullandıgım birsey, bisiklet ustnde rahatsız dendigini duydum ama kalıtelı bi urun isime yarar dusuncesindeyim

• Beğen
Tepkiler: emre0x5d
(link)

bu sanırım işinizi görür 40 lt olanı bile var aslında çadır mat v.s tamamı sığabilir ama bundan büyüğü çok rahat olmaz sanırım

ben de Zixtro Aerobe Sırt Çantası ZI-039 var. ciddi manada performansımı etkiliyor. bu çantanın özelliği sırtına yapışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: emre0x5d
@savaszengi Kampclık icin hazrda kullandgm cantam war, shimano nun r12 modeli kullanslılıgı,cepleri we suluk sistemi hazır. sizn cantanın rengde cok guzelmıs ama

@pilot Performansınızı olumlumu olumsuzmu etkiliyor?

(link)

Ben bunu kullanıyorum 1 haftadır, gayette memnunum

@vebag toplam ne kadar odednız ozelden mesaj atabilirsiniz.

@vebag toplam ne kadar odednız ozelden mesaj atabilirsiniz.

@KUTAY67 ben de yol bisikleti kullanıyorum; benim tavsiyem çok gerekmedikçe sırt çantası kullanmamanız. Yol bisikleti açılarıyla çanta taşımaya uygun değil. Bunun yerine sele altı çantası ve forma arkası cepleri fazlasıyla işinizi görür diye düşünüyorum. yiyecek için de birkaç çözüm var, ama illaki arada bir çanta kullanayım derseniz (link) bunu tavsiye ederim. Rakımı yüksek olan yerlere çıkarken kullanıyorum, yanıma kıyafet vb. aldığım zaman yukarı çıkarken çantaya dolduruyorum, inişte de cebime koyup yoluma devam ediyorum :) yanınızda yiyecek bulundurmak istiyorsanız da sandviç yapıp streç filme sararak kadroya sabitleyebilirsiniz veya kullanmadığınız bir suluğun alt kısmını keserek suluk kafesine takıp yiyeceklerinizi oraya koyabilirsiniz :) kısacası çantasız çözüm bulmak çok daha mantıklı. :)

@KUTAY67 tabiki olumsuz. bence yol bisikletiyle sırt çantası kullanılmaz.

Ben de decathlondan almıştım ama pek kullanışlı olmuyor. Terletiyor bir yerde mola verip çıkarınca da sırtım üşüyor. Ben de bisiklet fotmamın arka ceplerini ve sele altı çantası kullanıyorum. Bir de @samet.senel in tavsiye ettiği gibi katlanıp cebe sığan çantam var gerekirse onu kullanırım ama şu zamana kadar formamın cepleri yetti.

@emrahozkan
Aynı modeli bende kullanıyorum. Diğer çantalardan bariz farkı sırt kısmı üzerinize yapışmıyor. Zaten bisiklet için tasarlandığından bisiklet üzerindede çok rahat ediyorsunuz.

Ben Columbia Manifest II kullanıyorum. Çok kullanışlı. Tavsiye ederim. Spor, deniz falan baya bi malzemeyi yanımda taşıyorum. 33 Litre baya büyük sanırım. :rolleyes: Henüz uzun yol yapmadım. :)

http://blog.craniumfitteds.com/wp-content/uploads/HLIC/3795566a971ce65e72cfaf081f4f6c8e.jpg
http://thoitranghanghieu.org/images/2015/03/ba-lo-phuot-1358524883.jpg

Fonksiyonel şeyleri sevdiğimden hoşuma giden bir çanta.Su torbası ve turlarda gereken enerjiyi elde edebileceğim cihazlarım olduğundan almam biraz lüks kaçıyor benim lakin beğenen arkadaş çıkabilir.

(link)

Geri