Yol Bİsİkletİ

Scudo

teker07

Üye
Tepki
5
nasıl bişey arıyorsun burda antalyada full karbon olan bir yol bisikleti var satılık 52 kadro bisiklet fransa turu 2005 yılı yedek bisikleti ama hangi takımın olduğunu unutum ayrıca fren kıskaçları mavic ilgilenirsen satan biri var onunla irtibata geçmeni sağlayabilirim 52 kadro ful karbon sageborn ingiliz yapımı bir yarış bisikletii ama bisiklet süpre ayrıca malzeme ful campangolo daytona modeli jantlar campangollo az teli ikili teler olarak yani nasıl tarif etesmki işte bisiklet süper kısacası resimleri en kısa zamanda bisiklet galerisi bölümüne ekleyeceğim inşallah

burgazz

Forum Bağımlısı
Tepki
324
dostum mavic fren bacaklarını ayrı satarmısın acaba

teker07

Üye
Tepki
5
abicim bisiklet benim değil inşallah yakında resimleri yayınlıcaz çocuk sporu bıraktı o yüzden satılığa çıkartıyor parça parça satmıyor yakında inşallah resimleri görürsünüz teşekürler

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
336
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
bu bisiklet satılık. fiyatı 1200 ytl

(link)

Bülent ÖZER

Forum Bağımlısı
Tepki
2.821
Bisiklet
Colnago
@LITLLE_PRINCE

kaç kadro ve ne fiyat aralığında bişey arıyorsunuz bu şekilde daha kolay yardımcı olabiliriz

mehmet Aksoy

Forum Bağımlısı
Tepki
212
su anda ilanlarda yer alan giant tcr (alu) bana aıt. bakarmısın..

mehmet Aksoy

Forum Bağımlısı
Tepki
212
su anda ksyrium ssc sl jant aldım. onlarla bereber olursa 1900 euro son fiyat. eger wh r 500 jant seti ile alırsan 1450 euro son fiyat.

ssc sl jant seti ie agırlık 7.3 kg falan olur sanırım

BF Okuru

Üye
Tepki
11
aradıgım aşkımı :D (yol bisikletimi) buldum ve aldım konu kapatılabilir.Teşekkür ederim.

Bülent ÖZER

Forum Bağımlısı
Tepki
2.821
Bisiklet
Colnago
çok güzel bir bisiklet almışsın hayırlı olsun. aramıza bir yolcu daha katıldı bir gün herkes yol cu olacak