Scudo Sports

Yol Bisikleti

avkebele

May2009
Tepki
477
Bisiklet
Giant
En az tiagra ve üstü setli; 54-55-56-57-58 (bisikletin geometrisine göre bakılabilir) kadro yol bisikleti arıyorum. Makul tüm teklifleri değerlendirebilirim.

Aranıyor konusu açacak kadar aradığımı bulamadım, umarım bu konu işimi görür.

Teşekkürler,

Scudo
Ben de carraro sportive 225 var her turlu ihtiyacini goruyor insanin :) yolda da gider :)

Cube agree gtc pro, 2014, zonda setli, kazasi yok, cok kullanilmadi, temiz 53 kadro, dusunurseniz iletisime ozel mesaj yoluyla gecebilirsiniz

52 kadro carbon ciöcc var kadro endurace ilgilenirsen detay konuşuruz full ultegra

@Sefa coskun

@sedir90

Dönüş yaptım, arayışım devam ediyor.

56 cm scott s30 dusunurseniz donus yapin..

sifir sedona black code road carbon var. satis fiyatindan daha uygun hemde :)

57 sportiwo kadro maşa var isteğe görede campagnolo setler ve jantlarım var toplayabilirim anlaşırsak 05335766958 telefonum

Triban 500 ün ikinci eli kaç tl civarlarındadır

@Mustafe Triban 500 arıyorsanız size uygun fiyata satabilirim.Bisikletin üzerinde belli olmayan çizikler vardır resmini atarım bide küçücük biyerinde gri gözüken bir çizik var.

57 kdro full 6800 ultegra 11 li sistem set, carraro valles 940 karbon + fulcrum Quatro jant + easton karbon gidon+ness karbon boyun+fizik karbon sele + look II pedal hepsi sıfır gibi düşünürseniz özelden yazabilirsiniz..

Scott speedster s50 sarı siyah, 56 kadro. Full 105 5700 grupset, campagnolo scirocco h35 jant seti, Pro vibe 7s componentler. Düşünürseniz özelden ulaşın :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri