Scudo Sports

yol bisikleti

Guney1907

Daimi Üye
Tepki
38
İsim
Nadir Güney Kunt
Bisiklet
b'Twin
Merhaba uzun süredir bisiklet almak istiyorum bir sürü bisiklet türü inceledim okulada bununla gidip geleceğim için (nisan mayıs haziran) yol bisikleti almaya karar verdim.bütçem 800tl ama kask eldiven vb ile birlikte 950tlyi bulcak gibi triban 3 diye düşünmüştüm fakat üretiminin kalkçağı hakkında söylentiler duydum kalkarsa alamam.o yüzdrn alternatif olarak ne önerirsiniz.decathlonu garantisi yüzünden tercih edicektim ne önerirsiniz ?

Scudo
İkinci el Triban 3'lere bak hocam. O fiyata başka bisiklet bulmak gerçekten zor. Sahibinden.com'da baya Triban 3 var.

Kalkcak mı acaba doğru mudur?bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?ikinci ele güvenemiyorum niyese? Bide üretimden kalkınca decathlona muadil bir ürün gelirmi yol bisikleti olarak

@Guney1907 kalkma gibi bir durum yok kalksa bile sana bi zararı olmaz

@m.klcts Ben de mart gibi alıcam para biriktiriyorum da o zamana kadar tükenme durumu olması türkiyeye girişinin bitmesi sorun olur gibi düşündüm sıfır almak istiyorum bisikletide o yüzde

@Guney1907 bittikçe yeni sezon olarak yine gelir

Neyse İnşallah öle olur fiyatı gerçekten uygun özellikleri de tam bana göre iyi bisikletr benziyor.

Ben Triban 500 almıştım 4 ay önce. Aslında Triban 3 alcaktım bedenime göre kalmamış ve artık sezon sonuymuş bi daha gelmiycekmiş öyle dediler o yüzden 500 aldım iyiki de almışım çok memnunum

Muadil ürün çıkarırlarsa 800tl civarı daha iyi bile olabilir yol bisikletibde 800tl civarı bulmak zor

@Guney1907 kalkmak derken seri sonu ellerinde fazla beden kalmamış küçük bedenler var bir tane 43 cm kalmış ama ikinci ellerine bakabilirsin.
(link)
sanırsam yine triban 3 adında yeni model çıkartacaklar seri sonu dediklerine göre

Mart nisan gibi çıkarsa çok iyi olur fiyatları nasıl olur acaba

illaki btwın ucuz bir yol bisikleti çıkaracaktır triban 3 ün yerine

aslında salcano xrs 060 da iyi ama ucuzluğunu kadrosu gösteriyor.

Decathlonun servisi ve garantisi büyük avantaj tercih sebebim bu

Geri