Scudo Sports

Yol bİsİkletİ

inancyavuz

Üye
Tepki
13
Bisiklet
Kron
BÜTÇEM MAX 1000 TL İKİNCİ EL YOL BISIKLETI BAKIYORUM SİZCE BU BISIKLET NASILDIR (link)

Scudo
Sıfır Btwin Triban 3 alın daha iyi derim.

kadro boyu boyunuza uyuyor mu önce ona bakın

Cevabınız ıcın tesekur ederım varmı baska önerisi olan

@inancyavuz

ikinci elde 500-600'e bulabileceğiniz xrs800'den farkı yok. 3'lü aynakol gereksiz, pazarlık yapılabilir.

yakın zamanda alıcam lutfen 1000tlye ikinci yol bısıkleti önerin

Merhaba arkadaşlar Alüminyum yarış kadrosu arıyorum.Elinde satılık olan var mı?Birde 2.6 kg , alüminyum kadro için normal mi? Bana ağır geldi ama emin olamadım.

Merhaba arkadaşlar Alüminyum yarış kadrosu arıyorum.Elinde satılık olan var mı?Birde 2.6 kg , alüminyum kadro için normal mi? Bana ağır geldi ama emin olamadım.
2.6kg Alüminyum kadro için normal bir ağırlık,iyi markaların daha düşük ağırlıkta olanları var ama onlarda karbon kadro fiyatları ile aynı para.

Peki ben bu kadroyu dizsem 9kg civarına denk gelebilir mi? Elimde alüminyum maşa ve 2kg luk jant seti var.Birde 2.6kg'a maşa dahil değil

Peki ben bu kadroyu dizsem 9kg civarına denk gelebilir mi? Elimde alüminyum maşa ve 2kg luk jant seti var.Birde 2.6kg'a maşa dahil değil
Ben maşa ile beraber 2.6kg sandım,evet kadronuz biraz ağır,9.5kg bulur,9u yakalaman zor.

peki alüminyum kadro+maşa+ karbon sele borusu+göbek 1100tl ye buldum.Sizce normal mi fiyatı?salcano 050 nin kadro ve maşası

resimlerde bir sıkıntı gözükmüyor ama 050 nin kadro+maşasının ağırlığını merak ediyorum.Nereden öğrenebilirim acaba

peki alüminyum kadro+maşa+ karbon sele borusu+göbek 1100tl ye buldum.Sizce normal mi fiyatı?salcano 050 nin kadro ve maşası
Hocam 11bine toplayacağıniza o kadar zahmete gireceginize size 2020 model Bisan grandtour 105 set satayım. Ağırlığı 9.52 karbon maşa. Aradığım bisikleti bulduğum için fiyatı 11 k yaptm. Yoksa 13500-14000 civarı bir piyasası var.

Hocam 11bine toplayacağıniza o kadar zahmete gireceginize size 2020 model Bisan grandtour 105 set satayım. Ağırlığı 9.52 karbon maşa. Aradığım bisikleti bulduğum için fiyatı 11 k yaptm. Yoksa 13500-14000 civarı bir piyasası var.
mantıklı bir tercih olur şahsen. ileride de jant seti takılır tadından yenmez

Reis bende bir sıfır eksik sıkıntı olur mu 🤣🤣🤣🤣🤣

Geri