mhfidan91
Üye
- Tepki
- 11
- İsim
- Mehmet Hanifi Fidan
- Bisiklet
- Cannondale
Arkadaşlar merhaba, yol bisikletimle 5 nisan 2016 da çıkacağım Ege-Akdeniz turunda kullanılacak bisiklet için en uygun heybe veya römork hakkında herkesten görüşlerini isteyebileceğim bir konu açtım. Umarım fikirleriniz bana yardımcı olur.
Uzun zamandır kafamda olan tur planımı 5 Nisan 2016 tarihinde yapmaya karar verdim. Ben ve kız arkadaşım o tarihte eğer aksilik olmazsa yola çıkacağız. Uzun lafı kısası, benim bisikleti "Cannondale Caad 8".
Üzerinde mavic aksium jant seti var ve jant teli sayısı tur için yüklenen yükü kesinlikle kaldıramayacağından römork almaya sıcak bakıyorum. Tabii sizden de görüşlerinizi esirgememenizi eğer varsa aranızda kullanan bana tam olarak eksilerini artılarını ne varsa anlatmasını isteyeceğim.
Alacağım römork "(link)"
Tur için tüm tecrübelerinizi aktarabilirsiniz.
Şimdiden tüm geri dönüşleriniz için teşekkürler.
Uzun zamandır kafamda olan tur planımı 5 Nisan 2016 tarihinde yapmaya karar verdim. Ben ve kız arkadaşım o tarihte eğer aksilik olmazsa yola çıkacağız. Uzun lafı kısası, benim bisikleti "Cannondale Caad 8".
Üzerinde mavic aksium jant seti var ve jant teli sayısı tur için yüklenen yükü kesinlikle kaldıramayacağından römork almaya sıcak bakıyorum. Tabii sizden de görüşlerinizi esirgememenizi eğer varsa aranızda kullanan bana tam olarak eksilerini artılarını ne varsa anlatmasını isteyeceğim.
Alacağım römork "(link)"
Tur için tüm tecrübelerinizi aktarabilirsiniz.
Şimdiden tüm geri dönüşleriniz için teşekkürler.