Scudo Sports

Yol bisikleti: Üzerimdekiler...

bisiklet kaskı 300 modelinden (65 tl)alıp, 300 şehir dış pantolonu (75tl) (yağmur geçirmez-ayakkabı koruyuculu) ilave ederdim...koruyuculuk bakımından 700 300den fazla koruduğunun bir kanıtı veya göstergesi yok ve uyulması gereken standartlara uyduğunu beyan ettiklerine istinaden kaskta indirime gittim...

• Beğen
Tepkiler: Serdaryildiz
Scudo
Altınıza da birşeyler alın bence.

Eldiven olarak 19,99 liralık eldiveni tavsiye ederim. Gece sürüşü yapacaksanız çok siyah oldunuz bilginiz olsun. Benim kafamda 2 bisikletimde 2 adet ışık var. Rüzgarlığım turuncu Ve reflektörlü. Eldivenlerim fosforlu yeşil. Taytımın hem paçaları hem dizleri reflektörlü.

@trainspotting35 gece surusu yapmayı dusunmuyorum ☺ yapmayı dusunursem almayı tabıkı dusunuyom
@appendix fıyat 400 tl zaten ufak bır butce ayırabılırım taytıda ordam cıkarcam kaskı 1 kez alıyorsunuz takmak ıstemıyecegım bır kask almak ıstemem ☺

@MuratHan keşke rengi kırmızı siyah beyaz tonlarında olsaydı, yoksa alınabilir listeme eklerdim!

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Tekstilci olark 400 tl vermem.kumaşını alır dikerim. Bisiklet alanında giyim çok pahali.bu kumaşları ve kumaş özelliklerini çok merak ediyorum.en çok merak ettiğim konu ise bu kumaşlar nerde satılıyor ve metresi ne kadar. Araştırma halindeyim. Kumaşı bulur bulmaz kendime bisiklet kıyafeti dikeceğim. Ali expresteki bisiklet giyim 100 civarı. Yüze dikip satanda kazanıyor. 400 biraz komik bir rakam :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ÜZERİMDEKİLER:
KASK: Limar 685
DIŞ GİYİM (Yağmurluk-Mont): Daha almadım.
ÜST GİYİM (Forma-tişort): BTWİN 300 Uzun Kollu Bisiklet Forması
ÜST GİYİM (Forma-tişort): BTWİN 700 Kısa Kollu Bisiklet Forması
ÜST GİYİM (Forma-tişort): Aliexpress Renault Bisiklet Forması
ALT GİYİM (Tayt-Şort): BTWİN 700 Askılı Kısa Bisiklet Taytı
ALT GİYİM (Tayt-Şort): BTWİN 520 Askılı Uzun Bisiklet Taytı
ALT GİYİM (Tayt-Şort): Aliexpress Siyah Jel Pedli Kısa Bisiklet Taytı
İÇ GİYİM (İçlik): BTWİN AEROFİT 900 Uzun Kollu Bisiklet İçlik
ELDİVEN: Selex Marka Eldiven
AYAKKABI: Btwin 500 Ayakkabı
GÖZLÜK: Orao Gözlük
SAAT: Yok
SIRT ÇANTASI: Quechua Aprenaz 10