Scudo Sports

yol bisikleti tavsiyesi

Tepki
0
merhaba arkadaşlar yol bisikleti almayı düşünüyorum, forumda biraz araştırma yaptım ama pek birşey bulamadım... sizden istedigim tavsiyelerin kriterleri şöyle:

*hafif alu kadrolu
*carbon yada alu maşalı
*tiagra yada sora donanımlı
*mumkun olan en hafif ve perfomanslı bir yol bisikleti.

Bu bisikleti gezi ve spor amaçlı kullanmak istiyorum ve asvalt dışı kullanmıcam... butcem 1200-1400 tl arası ve nereden alabilecegimi de belirtirseniz cok memnun olurum, bursada oturuyorum ama istanbul ve cevreside olabilir...yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkurler...

Scudo
Bu konuda pek bir bilgim yok ama istediğin kriterde bu fiyata anca 2. el bulabilirsin ,sıfır zor gibi

[/IMGhttp://www.dogabisiklet.com/BLADE,PR-637.html ]

(link)

(link)

http://www.carrarobisiklet.com/915r-d-ambienz.aspx

üç bisiklette aliminyum kadro fiyat performans oranlarıda gerçekten çok iyi.

oncelikle yorumlarınız icin tesekkurler. Tavsiyeleriniz güzel, hosuma gitti ancak marka konusunda bazı tereddutlerim var carraro nasıl br markadır paylaşabilirseniz sevinirim
benim arastırmalarımda bulduğum birkac model var bunlarıda tecrubeli arkadaslar degerlendirirse cok makbule gecer
trek 1.1 yaklasık 1330 tl
scott Speedster S50 yaklasık 1450 tl
specialized Allez Triple.. türkiye fiyat bilgisi bulamadım ama resmi sitesinde 740 dolar yazıyor

birde bu yol bisikletleri için alu kadrolarda 6061 mi? 7005 mi? hangisini onerirsiniz artıları eksileri nelerdir teşekkürler

Carraro 915 R ambiez size oldukça uygun bir model ancak bu sene bulabileceğinizi zannetmiyorum. Sınırlı sayıda sunuldu ve hepsi satın alındı. En azından İzmir'de durum bu.

@Özgür Budak

tavsiye icin tesekkurler araştırıyorum şuan:in:

yukarıdaki verdiğim modelleri bilen arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum

sanırım arkadaşımızın Yol dediği bizim anladığımız manada ince tekerlekli değil de daha çok hibrit oyuncaklardan.

Yolların yeni sempatik oyuncağı Trek 7.3 FX
incelenmeye değer. fiyatı ve performansı gayet iyi.

Bende yol bisikleti arıyorum. Seninle yaklaşık aynı bütçeye sahibim. Biraz daha para biriktirip trek 1.2 almanı tavsiye ederim. Ben yakından inceledim. Her şeyiyle ideal bir bisiklet.

@sencer sezer

tavsiyeleriniz için oncelikle herkese tesekkurler...sedona 611 yaklasık 1800 tl beni aşar maalesef :(

@Doruk Beceral

1.2 inceledim biraz çok güzel makine nevarki oda yaklasık 1900 tl bu rakamlar beni aşıyo maalesef...yukarda bahsettiğim modeller icinden onerecebileceğiniz yada onlara fiyat olarak yakın başka modeller yokmu ?

@salih kaplan

Bununla ilgili bir ton şey yazılır ama sana diyeceğim işin bu kısmına fazla takılma.
Giant Defy 2 bana halen en iyi seçenek olarak görünüyor. Bu ayın yol bisikleti dergilerinden birinde giriş seviyesi modeller arasında yine 1 çıkmış. Eğer geçen yılın modelini indirimli olarak bulabilirsen bütçen dahilinde alabilirsin.

carraro 914-915 ler galiba geldiği gibi bitecek.eğer bu biiklette karar kılarsanız kapora verip geldiğinde ayırtmak iyi bir karar olabilir.

Geri