Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyesi?

@trainspotting35 kusuruma bakmayın hergün yeni bir bisikletle tanışıyorum olayın heyecanıyla biraz rahatsızlık veriyorum yeni üye oluş sebebiyle konu açamadım özür diliyorum

Scudo
@yns2ylmz Yok sıkıntı değil ben de amatörüm ve yeni üye sayılırım ama bugüne kadar konu açma gereği bile duymadım. Tek konum satılık Triban 3 olan var mı konusudur. Arama özelliğini kullanırsanız aklınıza takılan hemen hemen herşeyi bulabiliyorsunuz. Her konu başlığı altına soru yazınca hem insanların tepkisini alırsınız hemde cevap versinler diye beklersiniz.

@trainspotting35 aynen dediğiniz gibi oluyor 2016 modellerde inceleme görmedim hersene değişen yorumlar oluyor bayideki sorunlarıma net cevap alamıyorum daha çok pazarlama yönüyle övgüler yağıyor tamam karar vermii değilim sizin de bir fikriniz var ise bana yardımcı olursanız sevinirim

Samed kardeşim eğer çok acelen yoksa ki çok yanlış bir mevsimde bisiklet arayışına girmişsin ekim-kasım aylarını bekle böylece hem paranı biraz daha arttırmış olursun hemde daha kaliteliyi ucuza alırsın. (link) bu bisikleti geçen kış 1350 TL ye aldım.

@yns2ylmz Benim fikrim 2175 TL para verip alüminyum maşalı bir yol bisikletine binmem olur.

@biozalp
carraroyu kesinlikle tavsiye etmiyorum. özellikle yol bisikletlerinin road bike ile alakası yok.
kullandım, sattım, kurtuldum.

• Beğen
Tepkiler: SamedKilic1
@Kuzey Ege
hocam 1500lere falan cikildiginda carraro fena olmuyor, herkes ister bi sworks ama maglum

Ben de sedona 410 sivasta bulamadığım için carraro 224 ya da 225 düşünüyorum. Sizce nasıl? Doğru mu yaparım. Yardımcı olursaniz sevinirim. Tesk.

Geri