Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyesi?

Tepki
18
İsim
Samed
Merhaba ben Samed, foruma yeni katıldım. Bisiklet kullanmayı biliyorum ancak ilk defa bi yol bisikleti alacağım ve kullanacağım. Bunun için bütçem fazla değil en fazla 900₺. Boyum 1.66, yaşım 16, bisiklette görünüşe önem veririm, bana göre uygun, güzel bir yol bisikleti önerirmisiniz ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Scudo
Samet kardeşim foruma hoş geldin inşallah istediğin gibi bir bisiklet bulursun ben bisikletten çok anlamam ama buradan anlayan arkadaşlar mutlaka sana yardımcı olacaklardır inşallah uzun seneler boyu bisiklet sporu ile uğraşırsın yaşın daha çok genç bisikketin sana her yönden çok faydalı olacağına inanıyorum

ilk önce acemiligi atman icin şehir bisikleti almalısın zamanla tecrübe edindikce

• Beğen
Tepkiler: SamedKilic1
aklıma gelmişken salcano xrs 070 yol bisikleti hakkında bilgi sahibi olan varsa buraya yazabilirmi bu arkadaşımızın bütçesine uygun olabilir diyerekten

@SamedKilic1 triban 3'ten baskasini bulamazsin o butceyle. Ve de bence triban cok guzel bir bisiklet. Benim cok arkadasim var kullanan ve hepsi de cok memnun.
Tabii bir de ne kadar ekmek o kadar kofte durumu var.

@bsklt07
Oyle bir sey yok. Ben 1991 yilindan beri yol bisikleti kullaniyorum ki, ilk bisikletimdi.

@barış barış bende de ondan var ama hala gelmedi satıcıdan ayrıca şehir bisikletinden baslasın demekle kötü mü ettim direk onunla baslasın dedim

• Beğen
@barış barış
Xrs 070e gore triban cok cok daha mantikli. Bence hic bulandirma arkadasin kafasini :)

• Beğen
@barış barış Barış abi çok teşekkürler inşallah bu sporu daim olarak yapmak istiyorum tabikide kendime uygun bir bisiklet bulursam. Tavsiyelerin için teşekkürler.
@bsklt07 öncelik olarak şehir bisikleti alıp sonra yol bisikleti alacak kadar bi bütçem ne yazıkki yok ancak tavsiyeniz için teşekkürler
@Kuzey Ege Triban 3 nereden satın alabilirim araştırdım ancak bulamadım ?

@SamedKilic1 bütcen 900 demişssiin 900 e bisiklet bulunur senin binebileceginiz triban decatlonda var dı

• Beğen
Link atabilirmisiniz ?

Beyler bunu buldum sizce nasıl ? (link)

Taksit yaparmı aceba ? Telefonda indirim yapılabilirde yazmış
@bsklt07 hemen bakıyorum

2. el Temiz sorunsuz Triban 3 ler vardır sanırım Bu arada kadro boyu önemli ve bisikletin aksesuarlarına da bütçe ayırmalısın. Şimdiden aramıza hoşgeldin :D

• Beğen
@SamedKilic1 Yakından bakın, temizse hemen alın.Bütçenize daha iyi bir bisiklet bulamazsınız.

• Beğen
@SamedKilic1
Görünüşte bi sorun yok çok güzel bir bisiklet ama satıcıyla buluşup inceleyin derim :D

• Beğen
Cuma gününe kadar opsiyonluymus eger alınmassa eskı sahıbıne satıcakmıs zaten taksıt olmuyomus. Bana göre baska bi bisiklet önerinizi bekliyorum.
@Nini @Uptown Cyclist

Geri