Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyesi

Bisan'ın çıkardığı Rx9400 yol bisikleti sizce fiyatın göre uygun mu?

Scudo
Hocalarım çok kararsız kaldım, Mosso tam kafama yatmıştı ama sonra kadro endişesi oluşturacak yorumlar oldu, bir de Mosso'nun çok model üretip özensiz bisiklet çıkardığı yorumunu gördüm.
İkinci el scott speedster 20 gibi modellere bakıyorum ama 2016 model 3 yaşında bisikletler sıkıntı olur mu emin olamıyorum.

Merida reacto 400 buldum 10 aylık bisiklet. Temiz görünüyor, ama hiç yorum görmedim bu bisikletle ilgili, nasıldır bilmiyorum.

Focus, lapierre gibi markaları da merak ediyorum aslında.

Bütçe biraz arttıkça seçim yapmak da zorlaşıyormuş.

4500-5200tl civarı 54 kadro yol bisikleti için farklı öneriler olabilirse sevinirim.

Burayı çok meşgul etmiş gibi hissediyorum ama sabrınız için ayrıca çok teşekkür ederim.

@mesutgunes52
Benim ekibimde Mosso bisikletin aynısını 3 kişi kullanıyor hepsi memnun. Ben bir kere kullandım bisikleti, jantların akıcılığı hariç bir problem yoktu.
Bisikletin 3 yaşında olmasının bir problem teşkil edeceğini zannetmiyorum. Önemli olan kullanım koşulları.
Reacto 400 ve 500 deneme imkanım da oldu. Frenleme konusunda ciddi anlamda zayıf kalıyor ve manevra kabiliyetini pek beğenmedim. Ama düz yolda akıyor gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: mesutgunes52
@mesutgunes52 içinize sinen neyse onu alın. O onu demiş bu bunu demis cok fazla takılıp kalırsanız bir şey alamazsınız, bisikletsizliginiz surer gider.
Ben Mosso kullanip memnun olduğum için her arkadaşıma öneriyorum markayı. Benzer donanimda kullanilmis bisiklettense sıfır almayı yeglerim. Elin adami kim bilir nasıl kullandı bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: mesutgunes52
Geri