Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyesi lütfen. (Max. 1300 TL)

Tepki
24
Daha once açtıgım konudaki kararsızlığımı giderdim .
Bu yeni konuyla net tavsiyeler alacağımı düşünerek tekrar rahatsız ediyorum.

1300 TL ye kadar yol bisikleti arıyorum arkadaslar.

Bisiklet sporuna yeni baslayacagim, boyum 1.98, kilom 100 , iç bacak 90

Konu ile ilgili ilgisiz her türlü öneriye açığım..
Amacım uzun menzilli geziler yapmak.

Sevgiler.

Serhan

Scudo
Bana kalirsa, eski vites sistemine sahip (ust borudan kumandali) yeni bir bisiklet yerine, "index" sistemli, minimum tiagra donanimli ikinci el bir bisiklet bakin derim. Ikinci el bolumunu dikkatle takip etmekte fayda var. Belki pazarlikla, ustune biraz daha koyarak orta halli birsey alabilirsiniz. Sizin olcunuze uygun bir bisikleti (58+) bulmak muhtemelen biraz daha zor olacaktir ama ugrasmaya deger diye dusunuyorum. Acele etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Serhan Yıldırım
abi , iyi bir bisiklet hangisidir acaba? ne kadar bunlarin fiyatlari :)

ustune biraz daha koysam bile anca 2. elk orta halli birsey alabiliyorsam vay benim bisiklet hayallerime ..

bende almayı düşündüm ama toplamak daha uygun oluyo bende yaklaşık 1100 tl lik bir bisiklet topluyorum ve neredeyse full ultegra olacak kadro kısmı sizi biraz yorabilir 58 ve üstü biraz zor bulunur .... kolaylıklar dilerim.
Ayrıca alü kadrolardan kaçının kilonuz kadroya zarar verecektir!!!!

• Beğen
estağfurullah biz de anne karnında öğrenmedik sonuçta:D:D
yok hayır cro-moly çelik alaşımlı tercih etmelisiniz..

• Beğen
@Serhan Yıldırım

ayrıca belli bi markaya bağlı kalmayın birçok iyi marka vardır ama biz bütçemüze göre hareket etmek zorundayız toplarsanız daha mantıklı olacaktır . yine de o fiyata size uygun kadrolu ve iyi kompanetli bir bisiklet bulursanız alın derim..

• Beğen
iyi komponent nedir onu da bilmiyorum ki.. ben daha fazla rezil olmadan en kısa zamanda izmirdeki büyük bisikletçileri bulmaya başlıyayım :)

ilginize de cok tesekkurler

yani üzerindeki parçalar vites ve fren sistemi ben topluyorum shımano ultegra neredeyse seti tamamladım çok ucuza denk geldi sizde bu şekilde yapabilirsiniz hemde izmirde çok iyi işte ordan daha iyi temin edersiniz ben adıyamandayım :(:(

Geri