Cagkan Dur
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 77
- Bisiklet
- Trek
Kadro ile ilgili bacak boyu dışında Gidon mesafesini de gözetmekte fayda var.arkadaşlar 52 kadro bir kron rc1000 buldum bacak boyum 82cm falan ama seleyi kaldırınca bacağımı ölçtüm bacağım cuk diye oturuyor kadro küçük ama nedense uydu sanırım bana birde faturası taşınırken kaybolmuş sizce almalı mıyım alırken neler yapmalıyım aydınlatabilecek var mı acaba
o gidon mesafesi bana uyar mı sizce boyum 185 falanKadro ile ilgili bacak boyu dışında Gidon mesafesini de gözetmekte fayda var.
Fatura meselesi eğer bisiklet bir iki yıl içinde alınmış ise aldıkları yerden faturanın aslı gibidir şeklinde bir kopyası istenebilir. Ya da iç rahatlığı açısından satan kişinin (bu bisiklet benim diyen kişinin) sosyal medya hesaplarında o bisiklet ile çekilmiş fotoğraf ve videoları mutlaka vardır. Ufak bir inceleme ile (kendisine söylemeden bile inceleme imkanı olabilir gizli hesap değil ise) aradığınız soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Hayırlısı..
Yok bisikleti kadro uyumu hakkında ehil değilim. Mantıken bıraz kısa olsa bile boğaz uzunluğu ile bertaraf edilebilir gibi geliyor. Binmeden denemeden kesin bir şey söylemek imkansız.o gidon mesafesi bana uyar mı sizce boyum 185 falan
Anladım teşekkürlerYok bisikleti kadro uyumu hakkında ehil değilim. Mantıken bıraz kısa olsa bile boğaz uzunluğu ile bertaraf edilebilir gibi geliyor. Binmeden denemeden kesin bir şey söylemek imkansız.
52 kadro size çok ufak.o gidon mesafesi bana uyar mı sizce boyum 185 falan