Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

İyi akşamlar.. Karar vermekte zorlandığım iki yol bisikletinden birinde 105 set ve karbon jant var. Diğerin de ise Ultegra set ve alü jant var. İkisi de karbon kadro. Diğer değişkenlerin haricin de, bu iki değişken üzerinden karar vericek olursanız hangisini seçmek daha doğru olabilir ?

Scudo
İyi akşamlar.. Karar vermekte zorlandığım iki yol bisikletinden birinde 105 set ve karbon jant var. Diğerin de ise Ultegra set ve alü jant var. İkisi de karbon kadro. Diğer değişkenlerin haricin de, bu iki değişken üzerinden karar vericek olursanız hangisini seçmek daha doğru olabilir ?
Biskkletlerin modellerini yazman daha doğru olur kağıt üstünde 105 karbon jant tabiki

Aşağıdaki tabloya göre 180 boy 78.5 ic bacak boyu olan birisi 55 mi 53 mu satin almali
(link)

@mostrider ölçüleriniz bana çok yakın olduğu için sizin için kendi bisikletimle karşılaştırdım ve 55 uygun olan.

İki boy arasında kaldıysanız küçük olanı tercih edin.
Iki boy arasında kaldim diyemem. Kendi sitesi 53 çıkartıyor. Bi kaç yerde 55 hesaplattim. Acaba kaçırdığım bir şey var mi diye merak ettim.

Iki boy arasında kaldim diyemem. Kendi sitesi 53 çıkartıyor. Bi kaç yerde 55 hesaplattim. Acaba kaçırdığım bir şey var mi diye merak ettim.
Boyunuza göre zaten 55 yada 57 almanız gerekiyor. İç bacak boyunuz normal boyunuza göre kısa olduğu için 55 tam olur BENCE.

Aynı mantıkla Di2 + alüminyum jant, Di2 olmanyan ve karbon jant arasında kalsam diye düşündüm. Grup seti söküp satmak ve sonrasında diğer grup seti alıp bisiklete takmak bana göre çok uzun iş. Ama jantı hem çıkarır çıkarmaz hem kullandıktan sonra sarı sitede satabilir hem de yeni jantı bisiklete takmak basit iş. Ayrıca stok karbon jant sıfırı 30-40k bir jant ise anlamlı olmayabilir gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: Kongar
Kendi sitesi 53 gösteriyor sa ona gidin bence,Bianchi oltre alırken sitesinde boyunu hesaplatip öyle sipariş vermiştim,deneme fırsatım olmadığı için, yoksa en iyisi bisiklete binerek karar vermek tabi

Bisan ve Bianchi bisikletlerin karbon kalitesini nasılsın karsilastirabiliriz. Şu an 105 di2 grup set ile Bianchi marka bir bisikleti Bisan bir bisikletten daha ucuza satıyorlar.

Bisan ve Bianchi bisikletlerin karbon kalitesini nasılsın karsilastirabiliriz. Şu an 105 di2 grup set ile Bianchi marka bir bisikleti Bisan bir bisikletten daha ucuza satıyorlar.

Sanırım biz karşılaştıramayız, yani ikisini de çok uzun süre kullanmış ya da laboratuvarda bir test yapmış arkadaşlar var mı hiç görmedim forumda böyle bir şey ama Bianchi direk İtalya'dan geliyor, bisan için nereden geliyor bilmiyorum, bu nedenle +1 bianchi diyebilirim.

105 di2 daha uyguna verme sebebi ürün geçen sene modeli olabilir, elden çıkarmak için fiyata vurmuş olabilir ya da bi ara bianchi ödemeyi önden alıyordu bu sebeple çok mal çekmedi satanlar, dolayısıyla Bianchi ucuzdan son satıcıya vermiş olabilir.

Sanırım biz karşılaştıramayız, yani ikisini de çok uzun süre kullanmış ya da laboratuvarda bir test yapmış arkadaşlar var mı hiç görmedim forumda böyle bir şey ama Bianchi direk İtalya'dan geliyor, bisan için nereden geliyor bilmiyorum, bu nedenle +1 bianchi diyebilirim.

105 di2 daha uyguna verme sebebi ürün geçen sene modeli olabilir, elden çıkarmak için fiyata vurmuş olabilir ya da bi ara bianchi ödemeyi önden alıyordu bu sebeple çok mal çekmedi satanlar, dolayısıyla Bianchi ucuzdan son satıcıya vermiş olabilir.
Kalite olarakta bianchi iyi bisandan. Boya olsun kadro olsun. Ucuz ise hic maceraya gerek yok.

Geri